Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Η ιαχή "Βούλγαροι , Βούλγαροι" συντάραξε όλο τον Πειραιά

Έχασε λοιπόν τον αγώνα τίτλου του βόλεϊ στην έδρα του ο Ολυμπιακός, με πολύ μεγάλη και ξεκάθαρη διαφορά, αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-3 και...
"καθάρισε" σε λίγα λεπτά το 4ο σετ και παρά το γεγονός ότι η νίκη ήταν τόσο ξεκάθαρη, που κανείς δεν μπορεί να πεί τίποτε, με το σφύριγμα της λήξης, άρχισαν να πέφτουν μπουκάλια, καρέκλες και κροτίδες και οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που επαναλαμβάνουμε έχασε πανηγυρικά, άρχισαν ομόφωνα να ουρλιάζουν "Βούλγαροι, Βούλγαροι", χωρίς να προκληθούν από τίποτε και κανέναν.



Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ένα πράγμα: ότι οι φίλοι μας στον Πειραιά έχουν καλές προθέσεις και "αθλητικό ήθος", μόνο όταν κερδίζουν! Όσο ο ΠΑΟΚ βολόδερνε δευτεροτρίτος  έως όγδοος σε όλα τα αθλήματα και οι πρωτευουσιάνοι είχαν στο τσεπάκι τις νίκες, μας έκαναν μαθήματα πατριδογνωσίας. 
-"Ρε δεν ντρέπεστε, τι θέλετε, να διχαστεί η χώρα για το κωλοποδόσφαιρο ή το κωλοβόλεϊ;" μας έλεγαν όταν διαμαρτυρόμασταν δίκαια, μετά από σφαγές.
-"Όχι φυσικά, τους απαντούσαμε, δεν μπερδεύουμε την πατρίδα με ένα ματς, απλώς θέλουμε να έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να κερδίσουμε, αν είμαστε καλύτεροι."
-"Όχι, ρε , σπέρνετε διχόνοια", μας έλεγαν όταν μας είχαν "πελατάκια" και απολύτως εξασφαλισμένες τις νίκες, βρέξει-χιονίσει.

Τώρα ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει αθλητικά και διεκδικεί τίτλους -έτσι γίνεται σε όλο τον κόσμο, κανείς δεν είναι αιώνια πρωταθλητής, μπαίνουν κι άλλες ομάδες κάποια στιγμή στις πρώτες θέσεις- οι πρωτευουσιάνοι, δίνουν ρεσιτάλ ...διχασμού, επειδή ταπεινώθηκαν αθλητικά, πεντακάθαρα και δικαιότατα.

Ε, δεν γίνεται να καθόμαστε να χάνουμε για να μη σας "προκαλούμε" ! 

Δεν μας ενδιαφέρει να σας κατευνάσουμε, καθήμενοι να χάνουμε. Γκαρίξτε όσο θέλετε το "Βούλγαροι", καρφάκι δεν μας καίγεται, όσο περισσότερο το φωνάζετε, τόσο δυναμώνετε τον ΠΑΟΚ και αποκαλύπτετε σε κάθε αντικειμενικό παρατηρητή, ποιοί είναι οι κάφροι. 

Φαίνεται ότι, αν είναι να σας κερδίζει ο ΠΑΟΚ, θα προτιμούσατε να προσαρτηθεί η Βόρεια Ελλάδα στη Βουλγαρία! 
Ε, αυτό δείχνει το τόσο μεγάλο πάθος με το οποίο ΟΛΟ το γήπεδο, εν χορώ, γκάριζε το "Βούλγαροι, Βούλγαροι".