Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Τα ρέστα της δίνει η ΝΔ εναντίον του Ιβάν Σαββίδη

Σε κορυφαίο ζήτημα της πολιτικής της ύπαρξης αναβάθμισε η ΝΔ τον ανένδοτο αγώνα εναντίον του Ιβάν Σαββίδη. Εισέπραξαν τουλάχιστον τα συχαρίκια από την πρεσβεία ή ακόμη;
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ...
βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Θεσσαλονίκη, αναφερόμενος στην κόντρα Μητσοτάκη-Σαββιδη, που έχει προκύψει μετά την ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας για το λαθρεμπόριο που η ΝΔ χαρακτήρισε φωτογραφική για τον ομογενή επιχειρηματία.

Κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης, ο κ. Οικονόμου ερωτώμενος για το θέμα είπε πως «εάν κάποιος νομίζει ότι θα έρθει εδώ και θα κάνει τον νέο Κοσκωτά* αυτά τελείωσαν», ενώ στη συνέχεια επισήμανε ότι «δεν θα ρθουν εδώ οι ρωσικές παρέες να μας πουν τι θα γίνει».

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο:


δηλαδή ο Μαρινάκης που ελέγχει έναν δήμο και ραδιοφωνικούς σταθμούς, μερίδια καναλιών και ομάδες;
ο Μελισσανίδης που ελέγχει τον ΟΠΑΠ και ομάδες;
ο Αλαφούζος;
ο Μπόμπολας, που ξέσκιζε τη ΝΔ από όλα του τα μέσα;
ο Ψυχάρης, ο Λαμπράκης, ο Ρέστης, ο Κοντομηνάς;
Όλοι οι παραπάνω βαρύνονται με θαλασσοδάνεια και σκάνδαλα δισεκατομμυρίων!
όλοι αυτοί είναι Άγιοι και ο Σαββίδης μόνο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΜΕ ενοχλεί;
Δεν έχετε πει κουβέντα για κανέναν διαπλεκόμενο και σκίσατε τον πάτο σας για τον "Ρώσο"! 
ΕΚΤΊΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΤΗ ΝΔ !!! Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Ι-Ζ-Ε-Σ-Τ-Ε από δουλοπρέπεια !

Κάνει κρα ότι αγκομαχάτε να σας χτυπήσει την πλάτη η Αμερικανική πρεσβεία και να σας πει "well done glitsiarhdes". Γελοιοποιήστε από την εναγώνια προσπάθεια να πείσετε τα υπερατλαντικά αφεντικά ότι δεν θα επιτρέψετε τη Ρωσία να πατήσει πόδι και δείχνετε στον ελληνικό λαό ότι έχετε χεσμένη την οικονομική ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τις θέσεις εργασίας, αν δεν συμφωνούν οι Αμερικανοί νταβατζήδες ΣΑΣ.
Λύσσαξαν όλοι οι Αμερικανόδουλοι να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι να πεθάνουν για ένα χάδι του αφεντικού. Ε, αυτή είναι η αλήθεια, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε Κυριάκο ; Άμα δεν ήταν "Ρώσος" δεν θα σε χαλούσε. Το ζόρι σου είναι να παραστήσεις τον καλό ντήλερ των αμερικανικών συμφερόντων, ακόμη κι αν αυτά αντιβαίνουν στα συμφέροντα του λαού που θες να κυβερνήσεις.
Ε, θα λέμε και τις δύσκολες αλήθειες Κυριάκο και λοιποί οσφυοκάμπτες, που χάσατε την αξιοπρέπεια και το μέτρο για να δείξετε καλή διαγωγή στον αφέντη...