Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ξεκίνησαν να γκρεμίζουν τα επικίνδυνα οικοδομήματα στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

8 Μαρτίου 2017, τελετή παράδοσής του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στο Δήμο Παύλου Μελά και στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, παρουσία του οικοδεσπότη Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, του....
πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, πολλών Υπουργών, Βουλευτών, του Διοικητή του Γ΄ΣΣ Αντιστράτηγου Δημήτρη Μπίκου, του Υποστράτηγου Αντώνη Κονδύλη Διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, μελών της Διοίκησης και της Αντιπολίτευσης του Δήμου Παύλου Μελά, Τοπικών Συμβούλων, αγωνιστών των κινημάτων και πολιτών που προσήρθαν για να παρακολουθήσουν τη σημαντική εκδήλωση της πόλης.
8 Μαϊου 2017, ξεκίνησε η κατεδάφιση ετοιμόρροπων κτιρίων του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά με συντονισμό της επιχείρησης από μονάδες του στρατού που διεκπεραιώνουν με δικά τους μηχανολογικά μέσα την επιχείρηση, υπό το άγρυπνο βλέμμα και την καλή συνεργασία με τη Διοίκηση του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη.
Παρόντες πέρα από τα στελέχη και το προσωπικό του Γ΄ΣΣ, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αθάνατος, Στέφανος Βάρφης, Ιωσήφ Αράπογλου, ο Εντεταλμένος Αθανάσιος Λαζαρίδης, υπηρεσιακά στελέχη και ο επιστημονικός συνεργάτης Πρόδρομος Νικηφορίδης.
«Ενίοτε κάποιοι αγώνες δικαιώνονται…΄΄ είχε δηλώσει ο Πρωθυπουργός στην τελετή παράδοσης, ενώ ο Δήμαρχος είχε τονίσει ότι «Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία του στρατοπέδου κι αυτό δεν είναι άλλο από την αξιοποίησή του», επικαλούμενος και τη πρόταση για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και τη θέση του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ότι δέκα εκατομμύρια θα έρθουν από τις ΟΧΕΒΑ.
Με τις εργασίες κατεδάφισης, γίνονται ΠΡΑΞΗ οι δεσμεύσεις τόσο της Πολιτείας όσο και της Διοίκησης του Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.