Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Δήλωση Φαήλου Κρανιδιώτη για το αποτέλεσμα των Γαλλικών εκλογών

Την περιμέναμε με ενδιαφέρον. Από περιέργεια. Ιδού:


Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των Γαλλικών Προεδρικών Εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως για κάθε εκλογικό αποτέλεσμα οπουδήποτε, τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ την ενδιαφέρει τι είναι ωφελιμότερο για την Πατρίδα μας.

Η μεγάλη άνοδος της Μαρίν Λεπέν με 11.000.000 ψήφους, όπως και η πατριωτική ατζέντα που είχαν προβάλλει, ο Φιγιόν και ο Ντυπόν Αινιάν, δείχνουν την σταθερή άνοδο των εθνικών θέσεων κατά του εποικισμού της Ευρώπης από αναφομοίωτους πληθυσμούς, κατά της πολιτικής της στυγνής λιτότητας και της συντριβής της μεσαίας τάξης από την τευτονικής έμπνευσης δημευτική φορολογία, μέσο επιδότησης του ισλαμικού εποικισμού και εθνοτικής διάλυσης των χωρών της ΕΕ.

Η συσπείρωση όλου του ευρωσοβιετικού συστήματος και η προβολή ενός ανύπαρκτου μπαμπούλα έκανε τον χλωμό Μακρόν Πρόεδρο, όμως οι αιτίες ανόδου της Μαρίν Λεπέν θα οξυνθούν. Έτσι στο εγγύτατο μέλλον ή η Γαλλία, η Γερμανία και η Ε.Ε. θα αλλάξουν λαμβάνοντας υπ' όψιν τα συμφέροντα και την ασφάλεια των Ευρωπαϊκών Εθνών ή η κατάρρευση θα έρθει με εξίσου υψηλά ποσοστά, όπως αυτό που έλαβε ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας.

Για δε τους εγχώριους υποψήφιους Κωλέττηδες, που θέλουν να παραστήσουν το "Γαλλικόν Κόμμα" επιχαίροντας για τη νίκη του Γάλλου ...Θεοχάρη, λέμε πως απλά έχουν πλάκα».