Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Και η Κατερίνα Μάρκου "ξύνεται" να πάει στη ΝΔ

Και κάτι μας λέει ότι και θα πάει και θα είναι υποψήφια στη Β' Θεσσαλονίκης, προς εκνευρισμό Καράογλου, Αναστασιάδη, Βαρτζόπουλου και λοιπών ανταγωνιστών -και όχι συναγωνιστών.
Η ανεξάρτητη βουλευτίνα, αφού πέρασε από το κόμμα του ....
μπαρμπα Φώτη Κουβέλη (αλήθεια τι κάνει αυτό το παλουκάρι), στη συνέχεια και μόλις η ΔΗΜΑΡ άρχισε να βαράει διάλυση μεταπήδησε στο Ποτάμι του Θεοδωράκη.

Με το επιχείρημα ότι «η χώρα δεν έχει πια πολλές δυνάμεις να σπαταλήσει», η βουλευτής στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου, η οποία αποχώρησε προ πενταμήνου από το Ποτάμι, τάσσεται υπέρ των μεγάλων σχηματισμών.

Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» προαναγγέλλει ότι δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη στις τάξεις των ανεξάρτητων βουλευτών.

Η ίδια θεωρεί ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. «έδωσε τη χαριστική βολή» στο Ποτάμι και επαινεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ειλικρινής, ευθύς, ακομπλεξάριστος, προσιτός, σε προσωπικό επίπεδο. Πολιτικά, πιστεύω, με όλο τον σεβασμό, ότι μπορεί να είναι περισσότερο ο Κυριάκος. Πιο τολμηρός, πιο αιχμηρός στις θέσεις του. Το απαιτούν τα προβλήματα, το απαιτεί η εποχή», αναφέρει.

Είναι προφανές ότι με την κ. Μάρκου έχουν γίνει συζητήσεις, πιθανότατα εδώ και καιρό προσπαθούσαν να της βρουν εκλογική περιφέρεια για να κατέβει με τα γαλάζια ψηφοδέλτια. Κάποιοι στη Θεσσαλονίκη… τα πήραν στο κρανίο γιατί θα έχουν μια ξενόφερτη να διεκδικεί θέση στη Βουλή στην ίδια περιφέρεια με τη Μάρκου, αλλά πιθανότατα να της βρουν αλλού κάποια άλλη θέση, αν και κατά τη γνώμη μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα την ήθελε στη Β' Θεσσαλονίκης.

Και κάτι τελευταίο, επειδή στο makpress ΔΕΝ ξεχνάμε, ποτέ και με τίποτε !


Η Κ.Μάρκου, έδωσε τη σημαντική αυτή συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Επειδή και η ίδια ξέχασε, να της θυμήσουμε ότι ήταν η φυλλάδα που Ξ-Ε-Σ-Κ-Ι-Σ-Ε την προσωπική της ζωή -εδώ: http://www.protothema.gr/politics/article/389316/olethria-shesi-duo-vouleuton/ και τη διέσυρε στο πανελλήνιο. Το θυμίζουμε, για να δείξουμε στον κόσμο, τι κάνει ένας πολιτικός για τη δημοσιότητα κι επειδή σιχαινόμαστε το γλείψιμο σε ΜΜΕ. Δείχνει αδύναμο χαρακτήρα και τυχοδιωκτισμό ! 

Μα είναι δυνατόν, αντί να τους πείτε ένα "δε γ...στε ρε στο Π.Θ. που θέλετε να σας δώσω και συνέντευξη;", να αποδέχεστε την πρόσκληση, μετά από όσα έγιναν; Μετά το αισχρό τους πρωτοσέλιδο και την επική αναφορά του βουλευτή ότι "το γ.....μαζί της είναι γλυκό"; . Η απάντησή σας στον αηδιαστικό σεξισμό, είναι συνέντευξη σε αυτούς τους αλήτες, μόλις 3 χρόνια μετά;;;  



Να μαντέψουμε ότι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, μόλις πάτε στη ΝΔ και δουν κλικ από το makpress και φτάσουν σε αυτό το άρθρο μας, θα αποσύρουν το άρθρο αυτό; Πάμε στοίχημα ότι σε 6 μήνες δεν θα υπάρχει ! 3/5/2017