Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ο Βαρουφάκης γελοιοποιεί τον Τσίπρα (αν λέει αλήθεια)

Ο Βαρουφάκης, ο στενότερος κάποτε συνεργάτης του Τσίπρα, το "asset" όπως τον αποκαλούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεφτιλίζει τον Τσίπρα. Τον παρουσιάζει σαν ένα πουλημένο τομάρι, έναν ξεφτίλα απατεωνίσκο της οκάς, που ....
δούλεψε όλο τον κόσμο με το δημοψήφισμα. Έτσι λέει ο Βαρουφάκης, την αλήθεια δεν την ξέρουμε.


«Ο Αλέξης Τσίπρας το καλοκαίρι του 2015 μου είπε ότι έπρεπε να φοβάμαι ένα νέο Γουδή», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο VICE.
Όπως ανέφερε, θεώρησε ότι η συγκεκριμένη δήλωση ήταν μια μορφή απειλής, μια μορφή προτροπής να φοβηθεί για να συμπαραταχθεί στην απόφαση συνθηκολόγησης.
«Δεν το πίστεψα ποτέ. Περιμένω να γίνει Ειδικό Δικαστήριο, θα πάω με τα στοιχεία μου», πρόσθεσε.
Αναφορικά με το δημοψήφισμα ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι είχε πει στον Πρωθυπουργό ότι δεν πρέπει να προχωρήσει, αν είχε αποφασίσει να συνθηκολογήσει και πως του είχε προτείνει να βγάλει έναν λόγο, τον οποίο είχε ετοιμάσει ο ίδιος.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι είχε πει στον κ. Τσίπρα: «Μην βγάλεις στον δρόμο τον κόσμο μας, μην τους ενεργοποιήσεις συγκρουσιακά σε ένα δημοψήφισμα με στόχο να χάσουμε».
«Αλλά μου απάντησε πως δεν μπορούσε να πει στον κόσμο ότι θα συνθηκολογήσει», πρόσθεσε.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.