Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Συνάντηση Δημάρχων - Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ την Πέμπτη- Τι θα γίνει

Με δεδομένη την άρνηση των Δημάρχων να συμμετάσχουν στη φανταστική κωμωδία "δημοτικός ΟΑΣΘ", συναντώνται το απόγευμα της Πέμπτης, ο ...
υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, με τους δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης στην ΠΕΔ-ΚΜ προκειμένου να θέσουν επί τάπητος το (φανταστικό) προσχέδιο νόμου για τις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη, με το οποίο ο Υπουργός συντηρεί μια εντελώς ανούσια (φανταστική) κατάσταση, αφού ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά, ότι αυτή την εποχή, μεγάλες αλλαγές στον συγκοινωνιακό χάρτη δεν μπορούν να γίνουν, καθώς απαιτούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

Παρ΄όλα αυτά, όλοι συμμετέχουν στο διάλογο - παρωδία, ενώ ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι δεν θα καταλήξει πουθενά, παρά μόνο σε γραφειοκρατικές μπούρδες, κάτι που μόνο το makpress τονίζει εμφατικά, από την πρώτη ώρα (μπορείτε να το επιβεβαιώσετε εδώ), όχι από μαντικές ικανότητες, αλλά επειδή πολύ απλά ...με πορδές δεν βάφονται αβγά. 

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.