Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Ο Καλαφάτης "καρφώνει" Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, σχετικά με την ....
αναβολή της επίσκεψης Σπίρτζη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΘ), οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί δίμηνο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται αυτά που κατά καιρούς –και έγκαιρα- είχα επισημάνει: Ο αρμόδιος υπουργός δεν έχει -ούτε καν ως σκέψη- σχέδιο για την επόμενη ημέρα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης. Αδιαφορεί παντελώς για το αν οι κάτοικοι ολόκληρου νομού μείνουν, για άλλη μία φορά, χωρίς αστικές συγκοινωνίες. Σε όλες τις σύγχρονες μεγαλουπόλεις τέτοιου είδους προβλήματα λύνονται με ανοικτούς διεθνείς διαγωνισμούς, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών με το χαμηλότερο, δυνατόν, κόστος. Κατά την πάγια τακτική της, όμως, η κυβέρνηση προτιμά να ασκεί μικροπολιτική και να χαϊδεύει την κομματική της πελατεία».

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.