Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Τούρκος αρχιμαφιόζος συνελήφθη στα Γρεβενά

Από τους πλέον επικίνδυνους κακοποιούς της πατρίδας του ....
θεωρείται ένας 34χρονος Τούρκος, μέλος μαφιόζικης οργάνωσης που δρα στην γειτονική χώρα και γι’ αυτόν είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης ο εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης και Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων η τουρκική Interpol!

Ο μαφιόζος, που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και αρπαγή, εντοπίστηκε σε περιοχή των Γρεβενών από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον αναζητούσαν καθώς σε βάρος του είχε εκδώσει Εντολή Προσωρινής Συλλήψεως ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. Σε αυτόν οδηγήθηκε όταν συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης και δρομολογήθηκε η διαδικασία για την έκδοσή του στην Τουρκία.

*** Ένταλμα σύλληψης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 54χρονου Έλληνα που συνελήφθη στο Αίγιο, μετά από έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου που διέταξε να μεταχθεί στην Αθήνα.

*** Στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 45χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λαμίας για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.