Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

"Δεν θα επιτρέψουμε στον Τσιπρα να μας πάει στη Δραχμή. Εκλογές εδώ και τώρα"

"Ζητάμε εκλογές εδώ και τώρα. Ο Τσιπρας είναι ανίκανος. Θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία όσο μπορεί και ας ....
βλάπτει το εθνικό συμφέρον",τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα "με τον Στέργιο Καλογηρο και την Άννα Τσιμου στη Βεργίνα Τηλεόραση.
"Δεν φοβόμαστε να κλείσουμε εμείς την αξιολόγηση. Είμαστε έτοιμοι για φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις που θα τις κάνουμε μόνοι μας χωρίς να περιμένουμε τους δανειστές, όπως ο συνδικαλιστικός νόμος, οι εργασιακές σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων. Παρουσιάσαμε το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση στην Α. Μέρκελ και στον Β. Σοιμπλε μέσω της επίσκεψης του προέδρου μας Κ. Μητσοτάκη, στη Γερμανία. Εμείς δεν κάνουμε μυστική διπλωματία. Τα ταξίδια και οι πράξεις μας είναι φανερά σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ "διευκρίνισε.
Ξεκαθάρισε τέλος ότι δεν πρόκειται η ΝΔ να ψηφίσει τα νέα μετρα που είναι προ των πυλών και να βάλει για άλλη μια φορά "πλάτη "στην καταστροφική κυβερνητική πολιτική. "Δεν θα πάω στον γκρεμό με τον Τσιπρα που είναι ανεύθυνος "κατεληξε συμπληρώνοντας "αν επιστρέψουμε στη δραχμή θα είναι πετσετακι.... η απόλυτη καταστροφή και επιπλέον θα δώσουμε την ευκαιρία στην Τουρκία να υλοποιήσει τα σκοτεινά της σχέδια στο Αιγαίο. "