Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Είναι για καινούρια και όμορφα πράγματα αυτός ο σκατόψυχος λαός;

Βαρύς ο τίτλος (του makpress), αλλά δείτε και θα συμφωνήσετε, ότι είμαστε σκουπιδολαός, η ντροπή του πλανήτη και δεν χρειάζεται να χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός:



"Είναι λυπηρό και εξοργιστικό ταυτόχρονα που κάθε προσπάθεια ευπρεπισμού της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να στεριώσει. Ο λόγος για τις αλλαγές που πραγματοποιεί ο ΟΤΕ αντικαθιστώντας τα παλιά ''βασανισμένα '' κουβούκλια με νέες όμορφες κατασκευές ,σαν ντουλάπες."
μας γράφει στεναχωρημένη η αξιότιμη και πάντα ευγενική κ.Τοτοκώτση και παραθέτει το ιστορικό, αναρωτώμενη στο τέλος "τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτή την κατάντια;".

Η απάντηση είναι πικρή: τίποτε.

Αφελείς απαντήσεις του τύπου "μωρέ, ας ήταν στη Γερμανία, θα τους έδειχνε η αστυνομία τους τσόγλανους", είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ελλάδα είμαστε και Ελλάδα θα παραμείνουμε γιατί αυτό μας αξίζει. Είμαστε σκουπιδολαός, που οργίζεται αν μας λερώσει κανείς το πατάκι του αμαξιού μας, αλλά πετάμε το άδειο πακέτο τσιγάρων, μαζί με τη μισοφαγωμένη τυρόπιτα και το μισοπιωμένο ΜΙΛΚΟ απ΄το παράθυρο του αμαξιού, στο δρόμο, στη μέση της Τσιμισκή, άμα λάχει.....


Αυτή ήταν η εικόνα ενός άθλιου κουτιού του ΟΤΕ μέχρι τις 13/2/2017


Στις 14/2/2017 ο ΟΤΕ πετάει το βρωμερό παλιό και βάζει αυτό:


Την επόμενη κιόλας μέρα, σήμερα δηλαδή, 15/2/2017, το κουτί ειναι έτσι:
Πρέπει ο έλληνας νεολαίος να τα βρωμίσει όλα ! Δεν αντέχει ούτε μέρα κάτι όμορφο και καθαρό.