Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: "Φταίει η ΝΔ που καθυστερεί η αξιολόγηση κι εμείς θα ψηφίσουμε σαν κότες όλα τα νέα μέτρα"

Ονομαστική επίθεση σε ευρωβουλευτές της ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τους ότι θέλουν «να ρίξουν την κυβέρνηση», επιρρίπτοντας της ευθύνες για....
την καθυστέρηση της αξιολόγησης.

«Ο πολιτικός εξευτελισμός και η χυδαιότητα της ΝΔ ξεπέρασαν κάθε όριο. Έφτασαν στο σημείο να εκλιπαρούν τους Ευρωπαίους να ρίξουν την κυβέρνηση» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, εξηγώντας τι συνέβη στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Κατά τη συζήτηση για το ελληνικό πρόγραμμα στο Ευρωκοινοβούλιο, οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ξεδίπλωσαν με κραυγαλέο τρόπο την τακτική του σαμποταρίσματος της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης . Οι κ.κ. Σπυράκη, Κεφαλογιάννης και Κύρτσος αμφισβήτησαν ακόμα και τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Β. Ντομπρόφσκις, τα οποία δείχνουν την ανάκαμψη όλων των δεικτών, ενώ επέλεξαν να συνταχθούν με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης στην ελληνική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η Μ. Σπυράκη ισχυρίστηκε πως "παρά τους αριθμούς που παρουσιάσατε και είναι θετικοί, η καθυστέρηση στη δεύτερη αξιολόγηση ανεβάζει τον λογαριασμό". Πρόσθεσε δε πως "εξέλιξη αυτή βαρύνει πρωτίστως την ελληνική κυβέρνηση" και ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών. Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Μ. Κεφαλογιάννης έκανε λόγο για "τακτική αναβολής της κυβέρνησης" σε ό, τι αφορά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ενώ ο Γ. Κύρτσος ισχυρίστηκε πως "η κυβέρνηση έχει τη βασική ευθύνη για την καθυστέρηση", και συνέχισε λέγοντας πως "το πρόβλημα θα το λύσουμε εμείς, ελπίζουμε σύντομα, στην Ελλάδα".

Είναι πλέον φανερό πως η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εφαρμοστούν τα πιο εφιαλτικά σενάρια για τον ελληνικό λαό. Δυστυχώς, όμως, για τη ΝΔ, τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα τις εκλέγει ο ελληνικός λαός και όχι οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών».

..............

O.K. Καθάρματα οι της ΝΔ, προδότες, εφιάλτες, καιροσκόποι, αλήτες, άχρηστοι, ό,τι πείτε, μαζί σας!
Αλλά ρε κότες, ΕΣΕΙΣ γιατί θα ψηφίσετε ΟΛΑ τα μέτρα που θα σας φέρουν, μυξοκλαίγοντας ότι δεν είναι στο DNA σας, αλλά "τι να κάνουμε, δεν είχαμε άλλη επιλογή" ;
Αφού ποτέ δεν έχετε άλλη επιλογή, γιατί δεν παραιτήστε, καταγγέλοντας τη ΝΔ, που φταίει που ΕΣΕΙΣ λέτε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ";
Ή , παρά τα καθάρματα της ΝΔ που σας σαμποτάρουν, εσείς κάν΄τε την έκπληξη ! Όταν έρθουν νέα μέτρα λιτότητας στη Βουλή, ψηφίστε ΟΛΟΙ ένα βροντερό ΟΧΙ να ζαλιστούν τα καθίκια οι νεοδημοκράτες ! Γιατί ξεχνάτε τη λέξη ΟΧΙ στη Βουλή; Τρία γραμματάκια είναι: Ομικρον - Χι - Γιώτα = Ο-Χ-Ι.
Ε πείτε το κι αφήστε το σανό. Που γαντζωθήκατε στις καρέκλες και τα μιστά και δεν ξεκολλάτε με τίποτε, ψάχνοντας συνεχώς δικαιολογίες ! Αφού σας σαμποτάρουν όλοι, γράψτε τους στα αρχίδια σας επιτέλους και παραιτηθείτε ! Τόσο απλό ! Αφού δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε από όσα θέλετε, τι κάθεστε και χολοσκάτε;

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.