Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΝΔ "Ακυρώνονται όλες οι κομματικές εκδηλώσεις λόγω θανάτου του Ε.Μπασιάκου, εκτός από της Σπυράκη, που αβαντάρουμε μέχρι ...θανάτου"

Το περιβάλλον Μητσοτάκη, δίνει τον υπερ πάντων αγώνα για να κατεβάσει και εκλέξει την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, στην Α΄Θεσσαλονίκης.
Η καταφανέστατη εύνοια της οικογένειας Μητσοτάκη προς τη δημοσιογράφο, φαίνεται πως....
ενοχλεί ιδιαίτερα τους μόνιμους βουλευτές ΝΔ της Α΄ Θεσσαλονίκης, αλλά και αρκετά μέλη του κομματικού μηχανισμού.

Κι όπως σχολιάζει αναγνώστης:
Ανακοίνωσαν ότι λόγω Μπασιάκου ακυρώνονται οι κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ πανελλαδικά και όπως έψαξα στο διαδίκτυο χοροί ομιλίες πανελλαδικά ματαιώθηκαν....
Πλην μίας ............φυσικά της ΣΠΥΡΑΚΗ !!!
Εκδήλωση του ΕΛΚ μαζί με ΝΔ και κάλεσμα Τοπικών τους και ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης μία καθαρά κομματική εκδήλωση που θα μιλήσουν και πρώην Υπουργοί της ΝΔ
Ο σεβασμός και η τιμή στον Μπασιάκο τελειώνουν εκεί που αρχίζει η Σπυράκη...................

ΝΔ «Σε ένδειξη σεβασμού για τον αδόκητη απώλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, και για το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου, ματαιώνονται».

Μια εκδήλωση πούτηλεφωνούν και προσκαλούν τοπικές και ΝΟΔΕ της ΝΔ και θα χαιρετίσουν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και ο Τομεάρχης Ενέργειας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας.ειναι μια ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!!