Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Παραπομπή σε δίκη για τον βάνδαλο 25χρονο φοιτητή που επιτέθηκε στον Αγγελο Συρίγο

Δίωξη του ασκήθηκε, ποινή θα του επιβληθεί; Εμείς λέμε ΟΧΙ ! Δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ συνέπεια. Οι δικαστές είναι οι καλύτεροι προστάτες των μπαχαλάκηδων. Επειδή....
φοβούνται -οι άντρες 
κι επειδή γοητεύονται από τη brutal δράση των ακροαριστερών- οι γυναίκες. 
Τόσο απλά.
Και πώς να μη φοβούνται, όταν βλέπουν π.χ. ότι όλοι ...σέβονται -από φόβο- την ανωνυμία του "νεαρού", ενώ σε άλλες περιπτώσεις μαθαίνουμε τα πάντα. Κανείς δεν "διαρρέει" το όνομα του μπαχαλάκια, είδατε σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας;  
Κι έτσι ο νεαρός θα πάρει αναβολή, θα πάει σε τακτική δικάσιμο κι εκεί θα του απαγγείλουν μια εικονική δήθεν ποινή με αναστολή, χωρίς χρηματικό πρόστιμο που τσούζει και θα παέι κι αυτός στην ευχή του Μαρξ.


Ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή ασκήθηκε σε βάρος του 25χρονου φοιτητή ψυχολογίας, για την επίθεση σε βάρος του καθηγητή της Παντείου, Αγγελου Συρίγου,στο χώρο του Πανεπιστήμιου.

Ο 25χρονος παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο αυτόφωρο..

Τα άλλα δύο άτομα που είχαν προσαχθεί για την επίθεση στον καθηγητή, αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Ο καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών Αγγελος Συρίγος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από νεαρούς στο προαύλιο του Παντείου Πανεπιστημίου χθες το μεσημέρι. Δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου του έγιναν έξι ράμματα.

Αφορμή για την εις βάρος του επίθεση στάθηκε η παρατήρησή του σε νεαρό που λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έγραφε με σπρέι σύνθημα σε τοίχο του πανεπιστημίου. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση του καθηγητή με τον νεαρό και δευτερόλεπτα μετά η ένταση κλιμακώθηκε καθώς ακόμα δύο άτομα, ηλικίας 20 - 22 ετών, παρενέβησαν στον καβγά. Ο κ. Συρίγος περιέγραψε στην «Κ» ότι ο ένας απ’ αυτούς προσπάθησε να του βάψει με σπρέι το παντελόνι και όταν εκείνος αντέδρασε και οι τρεις άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και στα πλευρά με τα μεταλλικά σπρέι που είχαν στα χέρια τους. Το συμβάν έληξε λίγα λεπτά αργότερα χάρη στην παρέμβαση φοιτητών που βρίσκονταν στο προαύλιο.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.