Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η φωτογραφία από το 1900 που έχει "τρελάνει" το διαδίκτυο

Μια φωτογραφία που ελήφθη το 1900 έχει προκαλέσει αναστάτωση στους χρήστες του διαδικτύου, καθώς κάτι πολύ περίεργο απεικονίζεται σε αυτή.

Με μια πρώτη ματιά.....
, το μόνο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς, κοιτάζοντας τη φωτογραφία, είναι μια ομάδα νεαρών κοριτσιών από την Ιρλανδία που ποζάρουν, φορώντας την εργατική τους ποδιά.

Ωστόσο, όσοι είναι πιο παρατηρητικοί, εντοπίζουν ένα χέρι που ακουμπά τον ώμο της κοπέλας που κάθεται δεξιά στη δεύτερη σειρά.
Πρωτοδημοσιεύθηκε εδώ: http://www.belfastlive.co.uk/news/history/gallery/historic-gallery-old-belfast-trades-11253390 και έγινε θέμα εδώ :  http://www.belfastlive.co.uk/news/history/ghostly-object-hiding-photo-really-11380530 κι απο εκεί σε όλο τον πλανήτη.

Οι φωτογραφίες είναι γνήσιες, δεν έχουν υποστεί τεχνική επεξεργασία, βεβαιώνουν βρετανικά ΜΜΕ. Υπάρχει εξήγηση; Προφανώς ΝΑΙ, αφού τα περί φαντασμάτων είναι ....τρίχες ! 
Αλλά, ποιός μπορεί να τη δώσει; Δοκιμάστε τις γνώσεις σας γύρω από την ασπρόμαυρη παλιά τέχνη της φωτογραφίας.Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.