Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Γενετικά τροποιημένοι οι μισθοφόροι που συνέλαβε ο Συριακός στρατός (Νεφελίμ;)

"Σοκ έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σύρου πρεσβευτή στον ΟΗΕ", γράφει το Pronews (σε ποιούς ρε μάστορα προκάλεσαν ΣΟΚ;) Bashar Jaafari αναφορικά με ....
τη σύλληψη 130 ξένων πρακτόρων στο Χαλέπι, εκ των οποίων ο Σύρος αξιωματικός ονομάτισε 14 εξ αυτών με τα ονόματά τους και την εθνικότητά τους.

Εκεί όμως που ο Σύρος πρεσβευτής πραγματικά σόκαρε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Νέα Υόρκη ήταν ότι σε αποστροφή του λόγου και απατώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε ότι οι πράκτορες αυτοί οι οποίοι παρουσιάζονται ως «μετριοπαθείς αντάρτες» είναι άτομα «γενετικά τροποποιημένα»!

“Genetically modified” είναι οι ακριβείς λέξεις που χρησιμοποίησε ο Σύρος πρεσβευτής στην συνέντευξή του στον ΟΗΕ.
.........................

η κανονική είδηση εδώ


Η αλήθεια είναι ότι ο Σύρος πρέσβης ειρωνεύεται μια ενοχλητική δημοσιογράφο, που του λέει "και πώς ξέρετε ότι είναι πράκτορες ξένων υπηρεσιών κι όχι επαναστάτες αντιπολιτευόμενοι Σύριοι;", ότι έχει βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο που καταγράφει τον εμπρησμό λεωφορείων που πήγαν να βγάλουν τον κόσμο απ΄το Χαλέπι, η δημοσιογράφος τον διακόπτει ειρωνευόμενη τα περί ξένων πρακτόρων - επιμένει ότι είναι Σύριοι και ο τύπος της λέει  ειρωνικά "ναι ήταν γενετικά τροποποιημένοι Σύριοι" δηλαδή περίπου "ναι, σιγά μην ήταν εξωγήινοι".

Τα ελληνικά sites που διψούν για κλικ, είδαν σε αυτή την ειρωνεία, TERMINATORS αλά Σβαρτσνέγκερ!