Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Κακός ο ΠΑΟΚ, χειρότερη η διαιτησία και άλλοι 2 βαθμοί στον κουβά

-Δεν μέτρησε πεντακάθαρο γκολ του Περέιερα
-"Βασσάρα παραιτήσου" ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ έκανε την χειρότερη εμφάνισή του μέχρι τώρα στη σεζόν και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που έμεινε στο 0-0 απέναντι....
στην αδύναμη Βέροια, σε ένα γήπεδο που είχε πάνω από τέσσερις χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε κάκιστο απόγευμα. Οι αλλαγές που έγιναν (Κρέσπο δεξί μπακ, Χαρίσης στα χαφ, Περέιρα πίσω από τον Αθανασιάδη, αλλά και ο Μυστακίδης στα άκρα με τον Μαλεζά στα στόπερ) έπαιξαν ρόλο στο να μην υπάρχει συνοχή, ενώ και η νοοτροπία, όπως και η διάθεση των παικτών ήταν υποτονική.

Το πρώτο ημίχρονο θα ήταν σα να... μην έγινε, αν λίγο πριν το τέλος ο Περέιρα δεν πετύχαινε το γκολ. Ο Αργεντινός ήταν σε κανονική θέση (καλύπτονταν από πολλούς αντιπάλους) αλλά ο βοηθός Χιουσκόγλου ήθελε να ακυρώσει αυτό το τέρμα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε και τόσο πολύ. Ο Ίβιτς αρχικά άλλαξε έναν ακραίο (Κάμπος αντί Ροντρίγκεζ) μετά έβγαλε τον δεύτερο επιθετικό (Περέιρα) και έβαλε δεκάρι (ο Μπίσεσβαρ ήταν ο πιο παραγωγικός) και τελικά έβγαλε τον άλλο ακραίο (Μυστακίδη) για να ξαναβάλει φορ (Κουλούρη) μια και εκτός 18άδας έμεινε ο Τιάμ.

Μετά το 65΄ ο αγώνας απέκτησε λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ έκανε λίγες φάσεις (κυρίως με τις εμπνεύσεις του Μπίσεσβαρ) αλλά και η Βέροια από την πλευρά της ήταν επικίνδυνη. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο πιεστικός, δεν έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του

Στο ματς είχαμε 8-11 τελικές (ελάχιστες οι μεγάλες φάσεις) η κατοχή ήταν 35-65 και τα κόρνερ 1-11.
paok24
Οι συνθέσεις:
Βέροια: Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Άρτσε, Καλί, Βίτι, Μεληκιώτης ,Καπετάνος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης, Ροντρίγκεζ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

ΒΑΣΣΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

Με αφορμή το πεντακάθαρο γκολ του Φακούντο Περέιρα που ακυρώθηκε λανθασμένα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ εξέδωσε μία αιχμηρή ανακοίνωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Επειδή δεν περιμένουμε να αισθανθεί ντροπή και να αποχωρήσει, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως γραμμάτια προς τους εντολείς του, σήμερα απαιτούμε από τον Κύρο Βασάρα να μας απαλλάξει από την παρουσία του.

Η καλή διάθεση που δείξαμε προκειμένου να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά το πρωτάθλημα ως την οριστική αποχώρηση των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου εκλήφθηκε ως αδυναμία.

Μετά από συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας όμως σε κάθε αγωνιστική, με αποκορύφωμα την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ μας σήμερα από τον επόπτη Χουσκόγλου, μετά από ορισμούς-εκτρώματα, διαπιστώνουμε πως ο μόνος στόχος του συστήματος είναι να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ που τους στέλνει στα σπίτια τους, ξεβρωμίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απαιτούμε από τον κ. Σαραϊδάρη να επιτελέσει την αποστολή για την οποία επιλέχθηκε με έργα και όχι λόγια. Πρώτη και άμεση ενέργεια πρέπει να είναι η δια παντός διαγραφή του σημερινού επόπτη που ενήργησε με δόλο.

Ο δικός μας αγώνας για κάθαρση δεν σταματά, δυναμώνει και μπαίνει στην τελική του ευθεία. Δυστυχώς για τα πιόνια του συστήματος, ο καιρός φτάνει.