Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ρε παπατζήδες της ΝΔ: αυτοί είναι ανίκανοι, εσείς γιατί δεν λέτε τη λέξη "να συλληφθούν" οι No Borders;

Ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, από αναρχικούς που συμμετέχουν στο "No Border Camp", εξέδωσε η ΝΔ.:


Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

«Δεν πέρασε ούτε μια μέρα και οι διαβεβαιώσεις του κατ’ ευφημισμό Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατέρρευσαν.

Μόλις χθες, απαντώντας σε παράσταση διαμαρτυρίας βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις αθλιότητες που συντελούνται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ο κ. Τόσκας διαβεβαίωνε ότι πρόκειται για «απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις».

Σήμερα, ομάδα των αυτοαποκαλούμενων «αλληλέγγυων», που στρατοπέδευσαν στο Πανεπιστήμιο, επιτέθηκε στα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού για τη Μετανάστευση και, τρομοκρατώντας τους εκεί εργαζόμενους, επιδόθηκε σε καταστροφές.

Αποδείχθηκε έτσι ότι η “αλληλεγγύη” τους είναι συνώνυμη της ανομίας.

Αποδείχθηκε, άλλη μια φορά, ότι η αξιοπιστία του αρμόδιου Υπουργού είναι μηδενική.

Από σήμερα τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός δεν έχουν κανένα άλλοθι.

Η ανικανότητά τους να προστατεύσουν τη νομιμότητα και την ασφάλεια των πολιτών είναι αυταπόδεικτη».
.............

Αλλά δεν φταίτε εσείς. Φταίνε οι ανίκανοι δημοσιογράφοι, που δεν σας ξεβρακώνουν, όταν σας έχουν μπροστά τους να σας πούνε "άσε τις θεωρίες μάστορα, αυτά μας τα παν κι άλλοι. Τελικά, εσύ τι προτείνεις; Να συλληφθούν και να μπουκάρουν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στο καμπ ΝΑΙ ή ΌΧΙ; Να συλληφθούν; Να συλληφθούν; Πες ρε χέστη τη λέξη σύλληψη, τώρα, ζωντανά, να σε δουν οι αντεξουσιαστές αν έχεις τα κότσια! Πες ρε χέστη τη λέξη σύλληψη επιτέλους ! Πες τη ρε χέστη αν τολμάς !"

Επίθεση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης εξαπέλυσαν τα Τάγματα Εφόδου των No Borders - Χεσμένες από το φόβο τους παρακολουθούν οι "αρχές"