Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ρε Ταγίπ, γιατί δεν το κάνεις όπως ο «Εθναρχ…ς»;

Με το πουλί στην κορυφή αμνήστευσε τους πάντες και τα πάντα.
Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης


Κατόπιν μετάνοιωσε, όμως, και χωρίς πολλά και πουλί διευκρίνισε ποια είναι η αληθής έννοια της αμνηστίας που ο ίδιος φαίνεται πως δεν είχε διατυπώσει καλά.



Κι’ αφού καταδικάσθηκαν οι πρωταίτιοι της 21ης Απριλίου σε θάνατο από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, Εκείνος μετέτρεψε μόνος Του την ποινή σε ισόβια. Ως απόλυτος άρχων. Εντελώς δημοκρατικά κατ’ εντολήν του …. λαού.
Κι’ όλ’ αυτά ρε Ταγίπ μού τα θύμισε ο Κούλης που απεκάλυψε ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος της χούντας σε ηλικία 6 μηνών. Το τσαμένο. Αλλά και το private party του ΠτΔ για τον εορτασμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, την οποίαν απολαμβάνουμε εμείς οι αχάριστοι με αποκορύφωμα 3 μόνον Μνημόνια. Ήταν εκεί όλοι οι αντιστασιακοί της πλάκας, αφού οι πραγματικοί αντιστασιακοί έχουν ήδη αποδημήσει εις Κύριον ποικιλοτρόπως.

Τράβα, λοιπόν, Ταγίπ ένα νόμο που να δίνει την αληθή έννοια της κατάργησης της θανατικής ποινής στη χώρα σου, ήτοι ότι η θανατική ποινή δεν καταργείται για όσους αποπειρώνται την κατάλυση της Δημοκρατίας. Αμέσως μετά καταδικάζει σε θάνατο όλους τους πραξικοπηματίες η ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη με συνοπτικές διαδικασίες και Συ μετατρέπεις την ποινή σε ισόβια. Όπως Εκείνος. Να δεις χαρούλες που θα κάνουμε εμείς οι αυστηροί οι Ευρωπαίοι, επειδή θα έχεις αποδείξει εμπράκτως ότι δεν επανέφερες τη θανατική ποινή.

Σώτος