Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης : "Πολυπολιτισμική η Θράκη"

Με αφορμή τον θάνατο ενός Έλληνα μωαμεθανού στο θρήσκευμα ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια πρωτοφανή δήλωση που εγγίζει τα όρια της ...
αντεθνικής προπαγάνδας. Χαρακτήρισε την από αρχαιοτάτων χρόνων ελληνικότατη Θράκη "πολυπολιτισμική", εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της τουρκικής πολιτικής. Και επειδή οι πολιτικοί και ιδία οι πρόεδροι κομμάτων ουδέποτε κάνουν τυχαίες δηλώσεις, πολύ φοβούμαι ότι προετοιμάζουν τον λαό για δυσάρεστες καταστάσεις στην Θράκη μας και αξιολογούν τις αντιδράσεις του. Βεβαίως στα εθνικά θέματα υπάρχει βεβαρημένο παρελθόν στην οικογένεια Μητσοτάκη με την δήλωση του πατέρα του, ότι το όνομα της Μακεδονίας μας θα ξεχαστεί σε 10 χρόνια.

Ο κος Μητσοτάκης μετά τις δηλώσεις του αυτές δεν είναι δυνατόν να παραμένει στην προεδρεία ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία. Εκτός κι αν τα στελέχη και οι οπαδοί της ΝΔ συμφωνούν με την εκχώρηση ενός μεγάλο μέρους της ελληνικής επικράτειας.

Τα κόμματα, οι πατριωτικές οργανώσεις και κινήματα, αλλά κυρίως οι θρακικές οργανώσεις πρέπει να αντιδράσουν έντονα και να καταδικάσουν απερίφραστα τις δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η σιωπή αποτελεί συνενοχή.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ.
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.