Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Αναγνώστης "βγάζει στη σέντρα" δημοτικούς υπαλλήλους, που χρησιμοποιούν τα ΙΧ του Δήμου για ...ψώνια !

-κατεβαίνει σε απεργία το προσωπικό του ΟΑΣΘ και δεν μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;
-η λύση είναι απλή, χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο του Δήμου.

-δεν βρίσκεις θέση να σταθμεύσεις και ....
δεν θέλεις να πληρώσεις για πάρκινγκ;
-ακόμη πιο απλό, διπλοπαρκάρεις στην οδό Τσιμισκή και κάνεις τη βόλτα σου στο πολυκατάστημα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΛΑΙΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

-σήμερα 27/7 και γύρω στις 12.20΄, το με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ-4700 υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου σας, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, διπλοπάρκαρε στην οδό Τσιμισκή στο ύψος του πολυκαταστήματος NOTOS GALLERIES, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο η ήδη πυκνή, λόγω απεργίας στον ΟΑΣΘ, κίνηση.
-οδηγός και συνοδηγός αποβιβάστηκαν κρατώντας πορτοφόλια στα χέρια και με την ησυχία τους και αδιαφορώντας για την κατάσταση που δημιουργούσαν κατευθύνθηκαν στο παραπάνω κατάστημα και ανέβηκαν με τις αυτόματες σκάλες τουλάχιστον μέχρι τον ημιόροφο.
-αφού πήρα τις συνημμένες φωτογραφίες και έκανα παρατήρηση στο τρίτο πρόσωπο που επέβαινε, αυτό κατέβηκε από τις πίσω θέσεις, επιβιβάστηκε στη θέση του οδηγού και απομάκρυνε το αυτοκίνητο.

Την επιστολή -την έλαβε ήδη ο Δήμαρχος Πυλαίας-και τις φωτογραφίες μας απέστειλε ΕΠΩΝΥΜΩΣ ο αναγνώστης. 
Θα περιμένουμε λοιπόν κι εμείς αύριο στο makpress την απάντηση του -ευαίσθητου και έντιμου- Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτετζίδη, για ποιό λόγο βρέθηκαν στο Notos Galleries, που είναι ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ (είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 8 χλμ μακριά από την Πυλαία) με ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ όχημα, 3 εργαζόμενοι του Δήμου του. Κάλυπταν υπηρεσιακές ανάγκες;