Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Τελικά με ποιόν είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης;

ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Επειδή μπερδευτήκαμε μπορει κάποιος να μας λύσει απορίες;;;
Με ποιον είναι ο Ψωμιαδης Παναγιώτης;

Το 2011 ειχε εμπιστοσύνη στον ΣΑΜΑΡΑ το 2012 περιόδευσε όλη την Ελλαδα για να συλλέξει οπως έλεγε τις χαμένες ψήφους στην ΧΑ ΚΑΜΜΕΝΟ Καρατζαφέρη κλπ και να εκλεγεί ο Σαμαρας των Ζαππειων
Έπειτα δημιούργησε την Πατριδα εμφανίστηκε στο συνέδριο των ΑΝΕΛ συγχρόνως εκθείαζε τον Βενιζέλο έπειτα ξαναενθαρρυνε τις σχεσεις με ΝΔ Μειμαρακη και σημερα δηλώνει οτι θα ξαναβγεί βουλευτης προφανως με την εθνική ενότητα του Καρατζαφέρη .
24/4/13 Αποθέωση Βενιζελου
«Είχα δηλώσει και στο παρελθόν πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος πληρώνει αμαρτίες άλλων και κυρίως τα εγκληματικά λάθη του δίδυμου της απόλυτης καταστροφής που παρέδωσε την Ελλάδα στα δεσμά των Μνημονίων, του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ανταποκρίθηκε στο προσκλητήριο ενότητας του Αντώνη Σαμαρά, κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα.
Αν και διαφωνώ με πολλές επιλογές του, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος είχε το πολιτικό θάρρος να βάλει πλάτες στα δύσκολα, δεν κρύφτηκε, ανέλαβε ιστορικές ευθύνες με προσωπικό κόστος.
Αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα μας, ο Βενιζέλος πρέπει να στηριχθεί, καταρχήν από το ίδιο του το κόμμα, από τα παλιά και τα νεότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Γιατί η Ελλάδα έχει σήμερα περισσότερο ανάγκη από ποτέ τη σύνθεση και τη συνεργασία δυνάμεων. Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι.»

9/9/2014 Αποδόμηση Βενιζελου
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην 79η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η εβδομάδα του πολιτικού θεάτρου ξεκίνησε πανηγυρικά στη Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός (Σαμαρας ) μετά το φιάσκο στο Παρίσι δεν τόλμησε καν να κάνει έναν απολογισμό των όσων δεσμεύτηκε πέρσι, από το βήμα της 78ης ΔΕΘ, αλά περιορίστηκε σε ελλιπείς μπαγιάτικες υποσχέσεις που θεωρώ εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα υλοποιηθούν. Και η απορία μου παραμένει: Πότε τελικά έλεγε αλήθειες ο κύριος Σαμαράς; Στο Ζάππειο; Στη ΔΕΘ το 2013 ή φέτος;
Ασφαλώς δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός που χαρακτηρίζεται από πλήρη έλλειψη αξιοπιστίας. Την Κυριακή πήρε τη σκυτάλη ο συγκυβερνήτης και ντε φάκτο πρωθυπουργός στη βόρεια Ελλάδα Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναπληρώνοντας τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού που καταργήθηκε επί Σαμαρά, ήρθε να συμπληρώσει το παζλ των θεωρητικών σχεδίων επί χάρτου περί ανάπτυξης, χωρίς όμως να πει λέξη για τα πραγματικά προβλήματα που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία.

2011-2012 Οταν ο Ψωμιαδης τον ειχε εμπιστοσύνη και περιόδευε με το βανάκι στις εκλογες του 2012
Στηριξη σε ΣΑΜΑΡΑ
Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά, όπως έχει κι αυτός σε μένα. Είμαι δίπλα του γιατί θεωρώ ότι λέει αλήθειες στον ελληνικό λαό», δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος, καλώντας τον να αντισταθεί στις πιέσεις που δέχεται.
«Ο πρόεδρος πρέπει να πει ένα μεγάλο όχι απέναντι στην πολιτική της αρπαγής, στο μαφιόζικο κόλπο που έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Παπανδρέου», παρατήρησε χαρακτηριστικά
26/5/16
Με πρόδωσε ο Σαμαρας
Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στον Αντώνη Σαμαράλέγοντας: «Γι’ αυτόν τον άνθρωπο έδωσα ένα κομμάτι της ζωής μου. Με πρόδωσε αυτός ο άνθρωπος. Με κατέστρεψε. Του έβαλαν λόγια οι αυλικοί. Ο Κώστας, ο Γιάννης, ο Γιώργος, ο Δημήτρης. Οι γνωστοί αυλικοί»Δεν εχω καμμία σχέση με αυτη τη ΝΔ
2014
14/4/14 Με την Ενωση για την Πατριδα και το Λαο;;;

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα Πολύδωρα - Ζώη Νικολοπουλου Παναγιώτης Ψωμιάδης

23/11/2014

Με ΑΝΕΛ ;;;;

Ενα βημα πριν την κοινή κάθοδο με τους ΑΝΕΛ ο Ψωμιαδης.Παρών στο συνέδριο του κόμματος.

29/8/15 Με ΝΔ;;;

«Θα έχω συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη την προσεχή Τρίτη , το κόμμα χρειάζεται αγωνιστές «Ψωμιάδηδες», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης…

21/4/16 Με ΝΔ ;;
Με αφορμή την παρουσία στο Βελλίδειο ομιλία Καρατζαφέρη

"Επειδή πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν, θέλω να πω πως σήμερα είμαι στη Νέα Δημοκρατία. Δεν ξέρω, όμως, αν η Νέα Δημοκρατία είναι μαζί μου. Αυτό σημαίνει πως το πολιτικό μου μέλλον είναι αβέβαιο και απρόβλεπτο.

Ιούνιος 2016

Με Καρατζαφέρη;;;

«Σε λίγο καιρό θα είμαι βουλευτής». Αυτό λέει ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό «φλερτάρει» με την «Εθνική Ενότητα» των Γιώργου Καρατζαφέρη και Τάκη Μπαλτάκου.

Αν και το «φλερτ» είναι έντονο –υπενθυμίζεται πως ο πρώην νομάρχης βρέθηκε πρόσφατα στα εγκαίνια γραφείων του κόμματος σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας- ο γάμος δεν έχει… γίνει. Μιλώντας στην KARFITSA ο κ. Ψωμιάδης εξηγεί ότι σκοπεύει να πολιτευτεί κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

29/7/16

Επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο πρώην βουλευτής του κόμματοςΠαναγιώτης Ψωμιάδης, χαρακτηρίζοντάς το «offshore εταιρεία της πραγματικής Ν.Δ.». Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία «αυτήν τη στιγμή δεν με εκφράζει».Ειναι offshore της κανονικής ΝΔ
Κατηγόρησε τη Ν.Δ. «κάνει πλάτες» στην κυβέρνηση και ότι βρίσκεται «εν υπνώσει».
Σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και με πατριωτικές δυνάμεις της Κεντροδεξιάς, λέγοντας ότι με αυτές έχει «κοινό DNA».

«Η Ν.Δ. πρέπει να ζητήσει ένα συγγνώμη από το λαό»
Μεταξύ άλλων είπε ότι πρέπει «η Ν.Δ. να γυρίσει στον ελληνικό να ζητήσει έστω ένα συγγνώμη, διότι άλλα λέγαμε στο Ζάππειο και άλλα εφαρμόσαμε».