Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ο Λεβέντης που δεν ήθελε να γινει τσόντα σαν τον ΚΑΜΜΕΝΟ......

Οταν ο Λεβέντης λεβέντικα......έλεγε ποια Κυβερνηση να στηρίξω αυτη που μειώνει 40% τις συντάξεις;;;

28/11/15
Συμβουλιο πολιτικών αρχηγών
Η Ένωση Κεντρώων ζήτησε συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, επεσήμανε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο επικεφαλής της παράταξης, Βασίλης Λεβέντης, μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. "Πρότεινα η χώρα να περάσει στην κουλτούρα των συμμαχικών κυβερνήσεων. Αν δεν το καταλάβει ο Τσιπρας αυτό, κακό του κεφαλιού του".
"Οι 153 είναι μία ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και στην πρώτη στην πρώτη δυσκολία θα καταρρεύσει", σημείωσε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε: "Ο Τσίπρας δεν το σκέφτεται καν και φαίνεται να θέλει να συνεχίσει με ΑΝΕΛ".
Επίσης, τόνισε: "Πιστεύω ότι στο μυαλό του ο Τσίπρας ήθελε να χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να πετύχει χαλάρωση των ξένων επί του ασφαλιστικού. Προσπαθεί δηλαδή να χρησιμοποιήσει την ενότητα του πολιτικού κόσμου για να κάνουν οι ξένοι παραχωρήσεις στο ασφαλιστικό. Δεν θα περάσει, οι ξένοι κουράστηκαν από τις κυβερνήσεις με υποκρισίες και ψέματα και όσες έχουν φερθεί στο παρελθόν με αναξιόπιστο τρόπο. Η κυβέρνηση θα αποτύχει".Όσον αφορά στο ασφαλιστικό, ο κ. Λεβέντης σχολίασε εντόνως: "Τι στήριξη να παράσχω με μειώσεις 40% στις συντάξεις. Έχουν ήδη υπογράψει ότι η κρατική χρηματοδότηση δεν θα υπάρχει πια και τα ταμεία θα δίνουν μόνο ο, τι μπορούν".
Εδω και αρκετό καιρο ψηφιζει οτι και ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν ψηφιζει για την εξεταστική Βαρουφάκη οπως και οι δυο συνέταιροι
Όταν έλεγε ακροδεξιό τον Καμμένο και οτι πηρε τρία υπουργεία (που πλέον θελει αυτος )
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συνέχισε την επίθεση, κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο πως δεν έχει λόγο στις αποφάσεις: "Ο Καμμένος πετάγεται από καιρού εις καιρόν και κάνει άναρθρες κραυγές στα εθνικιστικά. Στα οικονομικά δεν μετέχει καθόλου".

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε αν είναι ακροδεξιό αυτό που φέρεται να ζητά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για στρατιωτικά σχολεία Και βέβαια είναι ακροδεξιό αυτό με τα σχολεία. "Αυτά που κάνεις κατά καιρούς, οι συμπεριφορές, τα στεφάνια στα Ίμια, οι ομιλίες του για δολάρια...".

Στην συνέχεια, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, κ.κ. Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, είναι εξαιρετικές, ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε: "Βέβαια, όταν ο ένας κάνει ό, τι θέλει και ο άλλος παίρνει 2-3 υπουργεία και σιωπά και βέβαια είναι εξαιρετική. Για τον κύριο Τσίπρα όμως. Για τον κύριο Καμμένο δεν ξέρω αν είναι αξιοπρεπής".

Ο Λεβέντης που θελει να γινει χαλίφης στην θέση του ΚΑΜΜΕΝΟΥ .....πηρε 2-3 υπουργεία και σιωπά.....οτι ναναι.

Σήμερα που είδε ότι καλή η αντιπολίτευση αλλά η εξουσία.....και τα υπουργεία....
30/7/16
Έτοιμος να μπει στην κυβέρνηση, μετά από εκλογές, αν του ζητηθεί, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή. Θα επιβάλω σχέδιο», είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μιλώντας στο «Ε».

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι δεν είναι «δεκανίκι» του κ. Τσίπρα, σημειώνοντας ότι συζητά μαζί του ως φίλος και τίποτα παραπάνω αφού δεν έχει σκοπό να μπει στην κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι «ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ είναι ήδη στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στη δήλωσή του, σχετικά με το γεύμα με το πρωθυπουργικό ζεύγος, δηλώνοντας ότι περιμένει να του απαντήσει την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός για το πότε θα γίνει αυτό το γεύμα. Πάντως, τόνισε ότι ο ίδιος θα πάει στο εξοχικό του κ. Τσίπρα στο Σούνιο τις επόμενες ημέρες

Ευτυχώς μπήκε στη Βουλή και αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε......

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στους ψηφοφόρους του

Νοέμβριος 2015
Χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως «δεν θέλω να γίνω τσόντα σαν τον Καμμένο»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ