Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Το σεξουαλικό όργιο της Λάρισας! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ

«Όταν κλείσουν οι κάλπες, θα ανοίξουν οι ορίζοντες του σεξ»

7 ζευγάρια, συν τους οικοδεσπότες, 8 στο σύνολο! Τα 6 από αυτά είχαν πάρει μέρος κι άλλες φορές στη διαδικασία ανταλλαγής ....
συντρόφων και είχαν οικειότητα μεταξύ τους.

Ανταλλαγή συντρόφων σε βίλα έξω από τη Λάρισα. Χάδια, βλέμματα ηδονικά, προκαταρκτικά… και εκλογές!

Όμως…

Μόλις βγήκαν τα… Exit Polls και ο φάνηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πάρτι, τελείωσε το ερωτικό πάρτι γιατί δυο εκ των συμμετεχόντων στο όργιο αντρών πιάστηκαν στα χέρια! Κάποιες από τις γυναίκες έκαναν απέλπιδες προσπάθειες να ανεβάσουν τη διάθεση των αντρών και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αλλά μάταια!»

Αυτό είναι πάνω-κάτω το στόρι που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας STAR (Σ.Σ ασχολούμαι με τα έντυπα από τη δεκαετία του 90 , ειλικρινά δεν γνώριζα πως κυκλοφορεί τέτοια εφημερίδα και ζητώ προκαταβολικά γι’ αυτό)

Και από τότε… σχεδόν ολόκληρη η πόλη ασχολείται μ’ αυτό. Τηλέφωνα,. Ερωτήσεις, πληροφορίες.

Ποιος, που, πότε, γιατί, πως…;

Αυτά που κανονικά θα έπρεπε να απαντάει το ρεπορτάζ, απεναντίας είναι τα στοιχεία που λείπουν απ’ αυτό!

Μικρή λεπτομέρεια!

Δώσε στον κόσμο σεξ, βία, αίμα και θάνατο. Η επιτυχία δεδομένη. Άλλωστε με τη δύναμη που έχουν αποκτήσει πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις το παραμικρό. Σαν το «σπασμένο τηλέφωνο» που παίζαμε μικροί. Ξεκινούσε ο κολλητός «Η Άννα αγαπάει τον Ηλία» και ο τελευταίος της σειράς φώναζε όλο καμάρι πως «η Άννα δεν τρώει παστίτσιο».

Επειδή λοιπόν εμένα δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους υπονοούμενα ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω το πραγματικό ρεπορτάζ:

Η βίλα στην οποία αναφέρεται το ρεπορτάζ βρίσκεται σε μια ορεινή κωμόπολη του Ολύμπου. Εκεί μαζεύτηκαν τα ζευγάρια της ιστορίας μας για να προχωρήσουν ελεύθερα στην ικανοποίηση των ερωτικών του φαντασιώσεων. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, και ευτυχώς για μας που έχουμε το αποκλειστικό, μόλις και το τελευταίο ζευγάρι έφτασε στην… κορύφωση του δράματος, ένας εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε, σα να σείστηκε ολόκληρο το μυθικό βουνό. Έντρομοι και γυμνοί, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας πετάχτηκαν έξω από τη βίλα και αντίκρυσαν με δέος ένα διαστημόπλοιο στο οποίο επέβαιναν κάτι μικροσκοπικά ανθρωπάκια με τεράστια μυτερά αυτιά. Μόλις τα μικροσκοπικά αυτά ανθρωπάκια αντίκρυσαν τα ζευγάρια της ιστορίας μας ενεργοποίησαν μια μηχανή η οποία με τη σειρά της άνοιξε μια τεράστια καταπακτή και ρούφηξε δυνατά τους άντρες της παρέας!

Το διαστημόπλοιο αναχώρησε….
Οι τέσσερις καλλονές της Λάρισας γυμνές έμειναν αποσβολωμένες να κοιτούν στον ουρανό…»

Αυτά έγιναν κυρίες και κύριοι εκείνο το βράδυ στη βίλα των οργίων έξω από τη Λάρισα. Και όποιος αμφιβάλει, ας κάνει υπομονή γιατί είναι σίγουρο πως όλο και κάποιος θα βρεθεί να ψάξει την τύχη των τεσσάρων μοναχικών γυναικών.

Άλλωστε ένα κουαρτέτο ωραίων θηλυκών «πουλάει» περισσότερο. Με ή άνευ εκλογών…

..........................
Πολύ καλό τρολάρισμα για τις μούφα αποκλειστικές πιπεράτες ειδήσεις που κατεβαίνουν στο κεφάλι αυτών που ψάχνουν να μαζέψουν κλικ και επισκέψεις στα σκουπιδο-site και βοθρο-blog τους και που σαν είδηση γίνεται viral από το copy-paste της πλειοψηφίας των υπολοίπων...και την αναπαραγωγή στα Social Media από τον κάθε βλάκα που πιστεύει ο,τι κι αν του σερβίρουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου