Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ερώτηση αναγνώστη: "Υποψιάζομαι ότι είμαι πολύ μαλάκας. Πώς μπορώ να σιγουρευτώ ότι όντως είμαι;"

Δες αγόρι μου πόσο απλό είναι, με ένα παράδειγμα:


Διαβάζεις μια είδηση με τίτλο  "Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ" στο σάιτ Παρλαπίπας (π.χ.)


Είναι ολοφάνερο λοιπόν, ότι ο τύπος που γράφει το άρθρο, είναι ένας πεφωτισμένος "ειδικός" που ξέρει πολλά πράγματα κι εσύ τον διαβάζεις για να ....ξεστραβωθείς. Για να σε ξυπνήσει, όπως λένε όλα αυτά τα sites.

Στο τέλος του άρθρου, σου λέει ο Παρλαπίπας: "Αλήθεια πόσο αντέχεις να είσαι κοιμισμένος;"
Σε αποκαλεί λοιπόν κοιμισμένο, που εσύ δεν ξέρεις τέτοιες αλήθειες, ενώ αυτός είναι "γατόνι".

Λοιπόν, κανένας απ΄αυτούς που λέει η είδηση δεν εικονίζεται στη φωτογραφία. Είναι απλώς επιζώντες από στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί κι ο Πάπας από σεβασμό στα όσα πέρασαν, τους φιλάει το χέρι, συμβολικά.
Η "είδηση" λοιπόν, που διάβασες στον Παρλαπίπα , όπως όλες του σχεδόν οι ειδήσεις, είναι αυτό που λέμε "μούφα", δηλαδή τελείως βγαλμένη απ΄το μυαλό κάποιου άσχετου, που θέλει να σε δουλέψει. Αυτά που λέει το άρθρο είναι όλα, τελείως ψέμματα.

Και δεν φτάνει που σε δουλεύει με ψεύτικες ειδήσεις, σε λέει και "κοιμισμένο" !!!

Άλλος πάλι, σε λέει "καημένο" που δεν κατάλαβες τίποτε! Το ΚΑΤΟΧΙΚΑ συγκεκριμένα.




Ε, λοιπόν, αν εσύ τώρα, ξαναδιαβάζεις αυτό το site ή παρόμοια, που σε περνάνε για κοιμισμένο ή καημένο, που πρέπει να τους διαβάζεις για να ξυπνήσεις, ε , τότε ακριβώς μπορείς να σιγουρευτείς για αυτό που ρωτάς.

Αυτό ήταν ένα μάθημα για αρχάριους στο ιντερνετ. Διέδωσέ το τώρα !!! Αλλιώς θα καεί ο υπολογιστής σου και το tablet σου θα γράφει Κινέζικα μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου