Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς ήταν η Θεσσαλονίκη σήμερα, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας της Δημοτικής αστυνομίας

Σήμερα, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας της Δημ.Αστυνομίας, βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη. Η Εθνικής Αμύνης στην συνηθισμένη της κατάσταση (από το Συντριβάνι μέχρι την Τσιμισκή γεμάτη ...
διπλοσταθμευμένα ως συνήθως).
Στην διασταύρωση με Σβώλου το γνωστό μπάχαλο από τα διπλοσταθμευμένα σε αυτήν, παρακάτω δε σχεδόν αδιάβατη η Σβώλου . 
Στην Αγγελάκη τα ενοικιαζόμενα καταλάμβαναν θέσεις στάθμευσης μονίμων κατοίκων (ως συνήθως). Η Δ/νση Αρχιτεκτονικού έχει ακόμα υπό κατάληψη δέκα θέσεις για τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων της, στερώντας τις από τους κατοίκους. 
Οι δε βενζινάδες, συνέχισαν να λυμαίνονται τις θέσεις των μονίμων κατοίκων προς ίδιον όφελος και οι καταστηματάρχες να καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια με παράνομα τραπεζοκαθίσματα.

Λαοπρόβλητε Δήμαρχε και κύριε Αντιδήμαρχε, υπεύθυνε για την Δημ Αστυνομία, θέλω να σας πληροφορήσω (γιατί σίγουρα δεν το γνωρίζετε) ότι ως Θεσσαλονίκη δεν νοείται μόνον η Τσιμισκή και η Ερμού. Εδώ θα ήμαστε και θα τα λέμε, υγεία να έχουμε και να δουλεύει καλά η κάμερα μου.

Χάρης Παπ.

Κι άλλη μαρτυρία

Εγώ είδα σήμερα το πρωί, (στις 8.50) έναν Τσιμισκή με Εθνικής αμύνης, απέναντι δυο περιπολούντες (ένα αγόρι και ένα κορίτσι), με κατεύθυνση προς την διαγώνιο, δυο καθήμενους σε παγκάκι καπνίζοντες και φραπεδοπίνοντες πάνω από το άγαλμα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Όλοι τους είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό, ήταν ασκεπείς και χωρίς διακριτικά (μπλοκάκια δεν είδα)!
Αξιοσημείωτο δε ότι Τσιμισκή με Εθνικής αμύνης υπήρχαν και δυο τροχονόμοι, ο ένας τάχα ρύθμιζε την κυκλοφορία μιλώντας με τον Δημ. Αστ. που έπινε καφέ και ο άλλος απέναντι να λουφάρει και να χασμουριέται.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ, είναι η σκληρή πραγματικότητα! Φώτο δεν έβγαλα για μην γίνω αντιληπτός, και μην τολμήσει κανείς επαΐων να πει τίποτε γιατί αν αρχίσω να βγάζω φώτο θα κλάψουν και θα τρέχουν πολλοί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου