Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Το εβραϊκό κράτος μαστίζεται από τις ακροαριστερές ΜΚΟ

Γράφει ο Μορδεχάι Φριζής
πρ.Ραβίνος της Εβραϊκής Κοινότητας Θεσσαλονίκης

Στο Ισραηλ ολοι οι δεξιοι ηγετες για να διατηρηθουν στην εξουσια τελικα εβαλαν νερο στο κρασι τους, αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο, αλλα ολοι τους υποχωρησαν απο τις αρχικες τους πατριωτικές θεσεις κ έκαναν φοβερες υποχωρησεις μπροστα στον...
αραβικο εχθρο.
Ολοι ανεξαιρέτως. Μεναχεμ Μπεγκιν, Γιτσχακ Σαμιρ, Μπινιαμην Νετανιαου και ο χειροτερος ολων που αλλαξε ριζικα την ιδεολογια του απο την μια μερα στην αλλη, ο Αριελ Σαρον....Ολοι τους με τον ενα ή αλλο τροπο φοβουνται να μετακινησουν τις ολιγαρχικες ακροαριστετες ελιτες απο τα ποστα εξουσιας μεσα στον κρατικο μηχανισμο. Και προσπαθουν να αποδειξουν σε αυτες τις ελιτες πως ειναι "καλα παιδια", οχι και τοσο δεξιοι....σε αντιθεση με το θελημα της πλειοψηφίας του λαου που τους ψηφισε ως δεξιους. 

Τα περισσοτερα "δεξια" επισης κομματα στο Ισραηλ προσπαθούν να το παιξουν πιο κεντρωα. Οχι την εποχή των εκλογων (τοτε προσπαθουν ολοι να δειξουν ποσο δεξιοι δηθεν ειναι) αλλα οταν μπαινουν στην κυβερνηση. Οι ακροαριστερες αυτες ελιτες που αυτες πραγματικά κανουν κουμαντο στο Ισραηλ, οχι οι δεξιες κυβερνησεις, το κοινοβουλιο κ ο λαος, εχουν αμεσα τις πλατες του σορος και διαφορων περιεργων κυκλων εκτος Ισραηλ. 

Το ανωτατο δικαστηριο, τα ΜΜΕ και τα πανεπιστημια της χωρας ειναι κατω απο την απολυτη επιρροη αυτης της ισοπεδωτικης ποστ-σιωνιστικης και αντί-εβραικης κλικας. Η οποια κλικα δεν αφηνει καμια δεξια κυβερνηση που δεν υποτασσεται πλήρως σε αυτην να κλεισει τετραετια. Ειναι σημαντικο αυτα να γινουν γνωστα στους Ελληνες πατριωτες, διοτι υπαρχει ενα ψεμμα πως πισω απο τον σορος κ τις ΜΚΟ ειναι οι Εβραιοι, οι Σιωνιστές, και το Ισραηλ που δηθεν δεν εχει μεσα του καμια ΜΚΟ αριστερη, ενω το εβραικο κρατος μαστιζεται καθημερινα απο τις ακροαριστετες αυτες ΜΚΟ.

Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους

Hρθε η ωρα να ειπωθουν καποια πραγματα με το ονομα τους. Οι περιβοητες απαισιες ισοπεδωτικες ακροαριστερες θολοκουλτουριαρικες ΜΚΟ πρωτα πολεμουν το ιδιο το Ισραηλ και προσπαθουν να το μεταλλαξουν απο εβραικο κρατος σε κρατος διεθνιστικο. Πολεμουν τον Σιωνισμο ως "φασισμο" και τον Ιουδαισμο ως "ρατσιστικο". Τα ιδια με την Ελλαδα κ χειροτερα. Αυτα τα ναζιστομουτρα της ΧΑ τα κρυβουν απο τον κοσμο. Τα τσιρακια του προδοτη του λαου του, σορος προσπαθουν να καταστρεψουν καθε εθνικη, θρησκευτικη κ οικογενειακη αξια οχι μονο στην Ελλαδα κ αλλου αλλα ιδιως μεσα στο Ισραηλ. 

Δινουμε καθημερινα μαχη ως πιστοι Εβραιοι κ πατριωτες Σιωνιστες Ισραηλινοι εναντια σε αυτες τις ΜΚΟ αλλα αυτα καποιοι "εθνικιστες" στην Ελλαδα τα κρυβουν για να δειχνουν δηθεν στον κοσμο πως φταινε γενικα κ αοριστα οι Εβραιοι. Οι Εβραιοι της Ελλαδας ως αφομοιωμενοι καποιοι απο αυτούς και απομακρυσμενοι απο τη ζωη του Ισραηλινου πολιτη, δεν πολυγνωριζουν τι συμβαινει. Ποσο μαλλον οταν έχουν καπελωθει από "ειδικούς" σε θεματα Ισραηλ κ Εβραισμου διαφορους τυπους που εχουν την ιδια ατζεντα με αυτες τις ΜΚΟ. Μην τους παρεξηγουν καποιοι λοιπον. Ειναι και αυτοι θυματα οπως αλλωστε και η πλειοψηφια του ελληνικου λαου και ενος τμηματος του ισραηλινου λαου. Ο κοινος μας εχθρος ειναι η θολοκουλτουριαρικη ισοπεδωτική φιλοισλαμικη ακροαριστερα που πριονιζει τοσο την Ελλαδα όσο και το Ισραήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου