Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Θέση υπέρ του Τζιτζικώστα πήρε ο ...Βασίλης Λεβέντης (video)

Κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα να πάει στις Βρυξέλλες και να ζητήσει νέα ατζέντα μεταρρυθμίσεων απηύθυνε ο Βασίλης Λεβέντης, καθώς εκτίμησε ότι «με αυτά που έχουμε υπογράψει ούτε σε 200 χρόνια δεν θα βγούμε από το μνημόνιο».
Σε δηλώσεις του στο Μega χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του...
βαθέος κράτους συμπληρώνοντας ότι «το πρώτο που πήγε κι έκανε ήταν να ανοίξει την ΕΡΤ».
Σε σχόλιο των δημοσιογράφων ότι τελικά επιβραβεύτηκε στις εκλογές από τους πολίτες, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε μόνος του μπάλα» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν κάνει για αρχηγός».
Όπως είπε, στη Νέα Δημοκρατία έπαιζαν ένα παιχνίδι πόλωσης για να εξοντώσουν τα μικρά κόμματα, ενώ γνώριζαν την απόσταση που τους χώριζε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για το θέμα της αλλαγής ηγεσίας στη Ν.Δ. ανέφερε ότι θέλει νεότερο πρόεδρο και εξέφρασε πρότιμηση προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε ότι έχει την κατάρα των Μητσοτάκηδων και για τους Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη ότι τους θεωρεί ακροδεξιά βαρίδια, λέγοντας πως σε περίπτωση που αναδειχθεί ένας εκ των δύο πρόεδρος θα καταργηθεί η έννοια της προσπάθειας για μεσαίο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου