Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Θες να μάθεις καλά Ισπανικά δωρεάν;

Σεμινάρια ισπανικής γλώσσας με τίτλο «Ισπανικά στον Αέρα» θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης (Κρίσπου 7, τηλ. 2310 219329) με εισηγήτρια την καθηγήτρια....
ισπανικής γλώσσας, Ειρήνη Σφυρή, η οποία συμμετέχει εθελοντικά.
Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, θα έχουν τρίμηνη διάρκεια, και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη από τις 11:00 έως τις 13:00. Απευθύνονται σε ενήλικες οι οποίοι έχουν ήδη γνώσεις πάνω στην ισπανική γλώσσα και επικεντρώνονται στην εξάσκηση στον προφορικό λόγο με ποικίλη θεματολογία.
Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες οι οποίοι έχουν γνώση της ισπανικής γλώσσας και έχουν τρίμηνη διάρκεια (έως 5/3/2015)
Η διαδικασία περιλαμβάνει εξάσκηση-έκφραση στον προφορικό λόγο, στην ισπανική γλώσσα, με ποικίλη θεματολογία που κεντρίζει τη σκέψη και το ενδιαφέρον για κοινωνικά ζητήματα όπως: Οικογένεια, τουρισμός, γλώσσα, χρώματα, τέχνη, ποίηση-λογοτεχνία, ζώα κ.λ.π.
Τα σεμινάρια ξεκινούν στις 4 Δεκεμβρίου 2014 και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 11:00 - 13:00
Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο προσωπικά στην παραπάνω βιβλιοθήκη.