Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μείωση της τιμής των εισιτηρίων θα ζητήσει ο ΟΑΣΘ !!!

Τη μείωση του κομίστρου όπως αυτό διαμορφώθηκε από την 1-10-2014, θα ζητήσει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ),  εφόσον όμως...
μειωθεί η εισιτηριοδιαφυγή.
Αυτό ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Europe1, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, ο οποίος τόνισε ότι το ύψος των απωλειών του ΟΑΣΘ από επιβάτες που δεν εκδίδουν εισιτήριο ανέρχεται σε 17 με 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως !
"Αυτή ήταν η κυριότερη αιτία για την πρόσφατη αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, από τα 80 λεπτά στο 1 ευρώ", είπε ο κ.Στεφανίδης και ανακοίνωσε την πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας security για τον έλεγχο των εισιτηρίων, από την οποία προσδοκά, να εξαλειφθεί το φαινόμενο των "τζαμπατζήδων", ώστε στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΘ να εισηγηθεί στο κράτος, τη μείωση του κομίστρου.
Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ καυτηρίασε ιδιαίτερα το φαινόμενο της παράδοσης του χρησιμοποιημένου εισιτηρίου από επιβάτη που κατεβαίνει από το λεωφορείο σε επιβάτη που ανεβαίνει, το οποίο, όπως είπε, επιβαρύνει τους έντιμους χρήστες, οι οποίοι αναγκάζονται να πληρώνουν τις απώλειες από τέτοιες "πονηριές".

makpress.blogspot.com