Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Ελένης Φουρέιρα

Αν και πολλά ήταν τα πουλάκια που κελαηδούσαν ότι είναι από την Αλβανία, εκείνη μέχρι χθες, επέμενε να τα διαψεύδει.
Πότε κόβοντας τη συζήτηση μαχαίρι, πότε αφήνοντας κάποια υπονοούμενα...
και πότε δίνοντας... λανθασμένες καταγωγές, η Ελένη απέφευγε σαν το διάολο το λιβάνι, να μιλήσει ανοιχτά. Τους λόγους τους ήξερε η ίδια, από χθες (27/11) τους μάθαμε κι εμείς.
Ωστόσο, με τη δημόσια παραδοχή, «γκρεμίστηκε» το πρότυπο της εκρηκτικής.... Μεξικανής, για τον ανδρικό πληθυσμό. Γιατί βλέπεις, πριν λίγα χρόνια η Φουρέιρα είχε δηλώσει ότι η ίδια είναι Αθηναία, η μητέρα της από τα Γιάννενα, ενώ η σκούφια του πατέρα της κρατά από το Μεξικό!
Τελικά, η Μεξικανή Ελένη είναι... Αλβανίδα και να μας πιστέψει στη συνείδηση του κόσμου και κυρίως στα μάτια του δεν έχει αλλάξει: παραμένει το ίδιο εκρηκτική και από τις πιο ταλαντούχες της γενιάς της.
Πριν λίγα χρόνια, η πάλαι ποτέ εκπομπή «Super Star» της Χριστίνας Λμαπίρη είχε αποκαλύψει το αλβανικό όνομα της Φουρέιρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πραγματικό όνομά της είναι Eντέλα Φουρεράι (Entela Fourerai), ενώ ο πατέρας της ονομάζεται Kristaq (Χρήστος) και η μητέρα της Μarjeta (Μαριέτα)!
Ωστόσο, ακόμα και μετά την αποκάλυψη, η εκρηκτική τραγουδίστρια επέμενε να κρύβει την ταυτότητα της, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι λένε ψέματα (Ελένη, αχ Ελένη) επειδή θέλουν να της βάλουν επαγγελματικά... τρικλοποδιά!