Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η απάντηση της ΝΔ στον Καμμένο με μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !

Ως «νοσηρά κατασκευάσματα» που «συνιστούν έγκλημα» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τις καταγγελίες του επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, περί ..
απόπειρας χρηματισμού της βουλευτού του κόμματος Σταυρούλας Ξουλίδου.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, αποκάλυψε ότι η κυβερνητική παράταξη επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα για την προστασία της.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου:

«Τα νοσηρά κατασκευάσματα για δήθεν απόπειρες χρηματισμού βουλευτών συνιστούν έγκλημα. Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης και λάσπης, που ξεκίνησε πριν από μήνες από τον ΣΥΡΙΖΑ, διερευνήθηκε από τη Δικαιοσύνη και μπήκε στο αρχείο αφού δεν κατατέθηκε το παραμικρό στοιχείο.

Παρόλα αυτά βρήκε άξιο συνεχιστή στους ΑΝΕΛ που συνεχίζουν αδίστακτα την ίδια σκευωρία. Το πρόσωπο που αναφέρουν σαν δήθεν μεσολαβητή για τον επηρεασμό βουλευτή των ΑΝΕΛ δεν είναι καν μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Καλούμε τη Δικαιοσύνη να φτάσει άμεσα την έρευνα μέχρι τέλους, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η αθλιότητα των αδίστακτων σκευωρών.

Επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για την προστασία του πολιτικού μας οργανισμού και τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτικού συστήματος».