Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Επίθεση "αντεξουσιαστών" με σπρέι και τρικάκια στο κατάστημα της MLS στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Η MLS είναι ελληνική εταιρεία λογισμικού, με κινητά τηλέφωνα, tablets, gps, κλπ. Πριν από λίγο, έγινε στόχος "αντεξουσιαστών", που...

έγραψαν συνθήματα υπέρ των ανοιχτών συνόρων κι άλλα κλισέ.

Το περίεργο είναι ότι επέλεξαν τη συγκεκριμένη ελληνική εταιρεία, με την δικαιολογία ότι "συμβάλει με το λογισμικό της στην οικοδόμηση της ευρώπης φρούριο".

"Την ίδια στιγμή η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της χώρας ενισχύεται με την αύξηση των περιπολιών στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας από τη FRONTEX, τις προκήρυξεις πρόσληψης νέων συνοριοφυλάκων και την ανάπτυξη νέων τεχνολογικών βοηθημάτων στα σύνορα. Τέτοια προγράμματα είναι το Roborder του ΕΚΕΤΑ αλλά και το RX-4 drone του ΑΠΘ.

Την Πέμπτη 14 Νοέμβρη, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με σπρέι και τρικάκια στο υποκατάστημα της MLS, στην Τσιμισκή. Η εταιρεία MLS στο πλαίσιο της ανάπτυξης και εμπορίας καινοτόμων προϊόντων συμμετέχει στα παραπάνω προγράμματα, τα οποία θα αποτελέσουν άλλο ένα όπλο στα χέρια των κρατικών μηχανισμών για τον έλεγχο και την επιτήρηση των συνόρων, ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί στον πόλεμο που διεξάγεται εναντίον των καταπιεσμένων, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι φορείς που το χρηματοδοτούνε είναι και οι ίδιοι που συμμετέχουν και στηρίζουν ενεργά τον πόλεμο που διεξάγεται στα εδάφη, απ’ όπου εκτοπίστηκαν βίαια χιλιάδες άνθρωποι, τόσο σε στρατιωτικό όσο και οικονομικό επίπεδο."

Καταλαβαίνετε κάτι;

Περισσότερα εδώ : https://www.life-events.gr/gegonota/paremvasi-me-sprei-ke-trikakia-sto-katastima-tis-mls-sto-kentro-tis-thessalonikis-foto/