Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Σάλος! Έλληνες τρομάζουν καλούς μετανάστες στη Βόλβη !

Χιλιάδες καλοί μετανάστες από το μαρτυρικό Αφγανιστάν, έρχονται στη χώρα μας, που τόσο αγαπούν, μέσω Έβρου, με τη βοήθεια καλώς ανθρώπων, που τους ελαφρύνουν από 2-3 χιλιάδες ευρώ, για να μην κουβαλάνε το βάρος και ....
τους φέρνουν στην περιοχή της Ασπροβάλτας, ώστε να έρθουν με το ΚΤΕΛ ή τα πόδια στη Θεσσαλονίκη.

Πρόβλημα δημιουργείται τις νυκτερινές ώρες, όταν οι καλοκάγαθοι μετανάστες περπατούν σε ομάδες 10-20 ανθρώπων μέσα στα σκοτάδια και ξαφνικά πετάγονται μπροστά τους Ι.Χ. με Έλληνες οδηγούς.

Οι μετανάστες τρομαγμένοι απομακρύνονται από τη μέση του δρόμου, πράγμα που τους δημιουργεί άγχος και κούραση, ενώ σημειώνονται και τραυματισμοί, καθώς ο δήμος Βόλβης, δεν καθάρισε τις πλαγιές των δρόμων από τα αγκάθια και πολλές φορές οι μετανάστες τσουρουφλίζονται από τσουκνίδες. Έτσι, βγαίνουν στη μέση του δρόμου, που ο δήμος Βόλβης δεν φρόντισε να έχει επαρκή φωτισμό και κινδυνεύουν από τον κάθε φασίστα Έλληνα, που τρέχει με 100 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ασπροβάλτας! Τι δουλειά έχουν οι βρωμοέλληνες νυχτιάτικα σε αυτό το δρόμο;




Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ VOLVIPRESS, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!


Τρόμος στα φανάρια της Ρεντίνας – Οδηγοί δέχθηκαν επιθέσεις

Τα περιστατικά έγιναν τις τελευταίες μέρες, βράδυ λίγο μετά τις 8

Πρόκειται για μετανάστες που περπατούν στην παλιά εθνική οδό και καλυμμένοι από το σκοτάδι μιας κι ο φωτισμός στον συγκεκριμένο κόμβο είναι ανεπαρκής , κινούνται με ταχύτητα κατά αυτοκινήτων που ακινητοποιούνται από τους φωτεινούς σηματοδότες.

Και στα δύο περιστατικά που έχουν καταγγελθεί στο volvipost οι οδηγοί κατάφεραν να αναπτύξουν ταχύτητα και να φύγουν από το σημείο.

Eπιβάτες και οδηγοί τρόμαξαν και από τον μεγάλο αριθμό των αγνώστων αλλά και από το ερημικό σημείο που επέλεξαν να τους πλησιάσουν.