Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης αγοράζει μαλλιά με το κιλό και τα εξάγει!

Κάλεσμα κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Αγίου Δημητρίου, έχει προσελκύσει το ....
ενδιαφέρον όσων έχουν μαλλιά και θέλουν να τα πουλήσουν! «Δεν έχει σημασία αν είναι δικά σας ή άλλων» είπε στο makthes.gr η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Μ. Αδαμοπούλου. «Λειτουργούμε ως μεσάζοντας, μαζί με τους συνεργάτες μου θα κουρέψουμε όσους προσέλθουν στις 22 Νοεμβρίου στο κομμωτήριο μας και θα τα δώσουμε σε εταιρείες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για μαλλιά. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνουμε…».

Σε ερώτηση ποιοι συνήθως θέλουν να πουλήσουν τα μαλλιά τους και για ποιους λόγους, πχ επιβίωσης, η κα Αδαμοπούλου απάντησε ότι δεν γνωρίζει ούτε κάνει σχετικές ερωτήσεις στους ενδιαφερόμενους.

Σε αρκετά σημεία της πόλης υπάρχουν αφίσες για τη μέρα, το ωράριο και τη διεύθυνση του κομμωτηρίου που αγοράζει μαλλιά και ήδη αρκετές πελάτισσες έδειξαν ενδιαφέρον οι οποίες είπαν στο makthes.gr : «θα γίνει χαμός. Δικαίωμα μας είναι να πουλήσουμε τα μαλλιά μας κι ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά.

Τα μαλλιά πωλούνται με το… κιλό και παρά την επιμονή μας να μάθουμε περισσότερα, πχ την τιμή αυτό δεν κατέστη δυνατό. Πιθανότατα αυτή θα καθοριστεί με τον κανόνα της προσφοράς και της ζήτησης…

Μ.Α.Κ. https://www.makthes.gr/kommotirio-tis-thessalonikis-agorazei-mallia-kai-ta-exagei-242911