Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Αν υποχωρήσει ο Κοντονής στους εκβιαστές της FIFA ...καήκαμε

Η γνωστή παγκόσμια συμμορία του ποδοσφαίρου, εκβιάζει τον Υπουργό να άρει την απαγόρευση τέλεσης αγώνων Κυπέλλου, με τις γνωστές απειλές για τιμωρία των ελληνικών ομάδων στις διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να αδειάσουμε τον βόθρο του ποδοσφαίρου. Δεν έχει κανένα νόημα να υποχωρήσει για μια ακόμη φορά η πολιτεία, την ώρα που ..
το ποδόσφαιρο δεν έχει κανόνες και το διοικεί μια εγκληματική συμμορία, με τεράστια οικονομικά οφέλη.

Δεν πειράζει, ας μην παίξουμε σε Champions και Europa League και 5 χρόνια, μέχρι να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο, να δημιουργηθεί μια καινούρια γενιά διαιτητών, να υπάρξει επιτέλους αθλητική δικαιοσύνη και ισονομία.

Καλύτερα χωρίς Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρά αυτό το εξευτελιστικό καθεστώς ανισονομίας, που δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο πλην του Ολυμπιακού να επενδύσει και να φτιάξει μια μεγάλη, ανταγωνιστική ομάδα, αφού όσα ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κι αν ξοδέψει, η διαιτησία απονέμει το Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, πριν αυτό ξεκινήσει και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καταστρέφει ομάδες, εξοργίζοντας τους οπαδούς τους, που βλέπουν τόσο χυδαία προκλητικές διαιτησίες, για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός.

Όχι στους εκβιασμούς λοιπόν. Καλύτερα ερασιτεχνικά σωματεία και εξυγίανση -δηλαδή, να επιτρέπεται σε μια ομάδα να κερδίζει τον Ολυμπιακό αν έτσι το φέρνουν οι συνθήκες του αγώνα- , παρά ψευτο-μεγαλεία με συμμετοχή στο Champions League στο οποίο, έτσι κι αλλιώς, μαζεύει φάπες ο "θρύλος".

Αυτό το εμετικό καθεστώς γελοίων διαιτητών, που τρέμουν να δώσουν κάτι εναντίον του Ολυμπιακού, πρέπει να τελειώσει. Κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποθάρρυνε κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο και επενδυτή να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία του, να βοηθήσει να υπάρχει ένα πιο αξιοπρεπές πρωτάθλημα, αλλά την έχασε από εγωισμό. Βάζει τους διαιτητές να τον ευνοούν, ακόμη κι όταν κερδίζει 10-0, όχι επειδή το χρειάζεται, αλλά για να δείχνει "ποιός είναι το αφεντικό".

Ε, ας μείνει το αφεντικό πέντε χρόνια εκτός Ευρώπης κι ας συνεχίσει να κάνει τα ίδια στην Ελλάδα. Ας γυρίσουμε στον ερασιτεχνισμό. Είναι προτιμότερο από αυτή την αηδιαστική κατάσταση, με τους πάντες να προσκυνάνε μια ομάδα, μη επιτρέποντας σε καμιά άλλα να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου