Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Μητέρα Παντελίδη: "αυτοί οι 3 φάγανε το παιδί μου"

Εντάξει, δικαιολογείται η γυναίκα, μέσα σε αυτό τον τεράστιο πόνο και συγχωρείται. Αργότερα, όταν ο πανδαμάτωρ χρόνος επιδράσει θα μετανοιώσει.
Τρία άτομα κατηγορεί για τον τραγικό θάνατο του γιού της η...

κα Αθηνά πάνω από το φέρετρο του παιδιού της, που είναι ντυμένο με την γαλανόλευκη και το καπέλο του πολεμικού ναυτικού. Κατηγορεί ως ηθικούς αυτουργους και καλεί τον κόσμο να τους μισήσει την Φαίη Σκορδά, τον Γίωργο Θεοφάνους* και τον Άρη Καβατζίκη, σύμφωνα με το "τρομακτικo" και δεκάδες άλλα sites, που αναπαράγουν το θέμα, όπως το έγκυρο voicenews


πηγή







τι είπε η φαίη σκορδά για τον Παντελίδη

"Παντέλο μου κοίταξε κόσμο, Παντέλο μου αυτοί σε φάγανε" φωνάζει συνέχεια ενώ χαϊδεύει το κλειστό φέρετρο του Παντελή. Χιλιάδες κόσμου βρίσκεται στην εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα για να προσκυνήσει το ίνδαλμά του που έφυγε τόσο αναπάντεχα την Πέμπτη το πρωί από τροχαίο δυστύχημα.

* η μητέρα κατηγορεί τους 3 επειδή ο Θεοφάνους έγραψε ένα κείμενο καταπέλτη εναντίον του παιδιού της για το στίχο "σαν γκόμενα στα κατεχόμενα" και τη Σκορδά για το θόρυβο που έκανε στην εκπομπή της. 
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι εκπομπές ασχολήθηκαν ΒΛΑΚΩΔΩΣ με τον στίχο, που ΔΕΝ ήταν προσβλητικός. Ήταν απλά ένας μέτριος στίχος, ενός μέτριου λαϊκού τραγουδιού, χωρίς καμία απολύτως αντεθνική χροιά. Έχει δίκιο η μητέρα του να καταριέται αυτούς που εκμεταλλεύθηκαν τη δημοφιλία του, για να κερδίσουν τηλεθέαση, αλλά δεν φταίνε για το θάνατό του. Είναι απλά τόσο πιεσμένοι για "νούμερα" (τηλεθεάσεις) και κάνουν την τρίχα τριχιά, αφού είναι τόσα πολλά τα μμε, που με κάποια ανοησία πρέπει να γεμίζουν τις ώρες τους. Η ιστορία με τον στίχο ήταν απολύτως ασήμαντη και η ενασχόληση με αυτή ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ. Όσο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ είναι η ενασχόληση των ΜΜΕ με τον θάνατο του παιδιού, για τον οποίο στεναχωριόμαστε όλοι, επειδή ήταν ένα πολύ νέο παιδί 33 ετών κι όχι επειδή ήταν ο "χ" ή ο "ψ". Καλό ταξίδι στο παλικάρι κι άλλη φορά τα ΜΜΕ να είναι πιο προσεκτικά και να μην κανιβαλίζουν ανθρώπους για τα "νουμεράκια".

το κείμενο του Θεοφάνους, που δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ καλά με τόσες κατάρες
η απάντηση του Παντελίδη, που ζητά συγνώμη κι αποσύρει το τραγούδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου