Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε λογικά στη ΝΔ

Το τι μπαρούφες για "σαμποτάζ" (Ντόρα), "μηνύσεις στην εταιρεία", και "να αποφανθεί η δικαιοσύνη" (ποιά δικαιοσύνη θα αποφανθεί ρε Παπαμιμίκο; Οι δικαστές νομίζουν ότι το wi-fi είναι παιχνίδι της τράπουλας), έχουμε ακούσει μετά το φιάσκο, δεν περιγράφεται. Σε αυτό τον ορυμαγδό βλακείας, ξεχωρίζει ο Μητσοτάκης, για...
να ΄μαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί.
Είναι ο πιό μετρημένος και πιο σοβαρός από όλους. Όαση στις φαιδρότητες των υπολοίπων (και όχι μόνο των 3 υποψηφίων). Φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει να δώσει στο κόμμα του, παρά την παραφιλολογία για το όνομά του ή τα γουρλωτά μάτια του, τα οποία προτάσσουν κάποιοι ως μειονέκτημα. Ε, ας βάλουν τον Ρουβά το ομορφόπαιδο αρχηγό, άμα τους ενοχλούν τα μάτια του Κυριάκου !
Ο άνθρωπος τα είπε όλα σε 2 λέξεις: διοικητική ανικανότητα ! Αυτό είναι το ρεζουμέ. Τα υπόλοιπα είναι τρίχες.


Η είδηση από το MEGA:
Σε διοικητική ανικανότητα απέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αποτυχία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την ύπαρξη σαμποτάζ ή δόλου.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, o υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. επισήμανε ότι οι νέες εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αυτή τη φορά θα γίνουν σωστά και αδιάβλητα.
«Πρέπει να ενθαρρύνουμε μαζική συμμετοχή. Μετά το φιάσκο υπάρχουν διπλάσιοι λόγοι να έρθουν να ψηφίσουν οι πολίτες γιατί η ανάγκη για αλλαγή είναι πιο εμφανής από ποτέ» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
Όσον αφορά στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, υποστήριξε ότι το κλίμα ήταν θετικό και συνέβαλε στην αποφόρτιση της κατάστασης.
«Προσωπικά πρότεινα να υπάρξει ένας κώδικας δεοντολογίας ώστε να μην υπάρχουν προσωπικές αναφορές διότι ανέβηκαν οι τόνοι και πρέπει να πέσουν» σημείωσε και κάλεσε τους συνυποψήφιούς του να αποφεύγουν τις προσωπικές αναφορές και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.


Άσχετο:
Αυτό που βλέπετε παρακάτω λέγεται α) άνοια β) αλτσχάιμερ γ) γεροντομαλάκυνση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου