Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ένας φίλος έφυγε...

Λυπηρό άγγελμα, από τον Χαρίλαο Παπαδόπουλο:
Ανέλαβα το λυπηρό καθήκον να ενημερώσω όλους τους φίλους του Μακ ότι ο αγαπημένος και σεβαστός σε όλους μας ΑΕΤΙΔΕΥΣ δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Τυλιγμένος με την Ελληνική Σημαία, που τόσο αγάπησε και ...
την τίμησε αφιερώνοντας της την ζωή του υπηρετώντας την ως Αξιωματικός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας μετά τον όρκο του σε Αυτήν, επιβιβάστηκε στις 20.30 της 28-11-2015 στο αγαπημένο του F-86E Mk2 (τον ιπτάμενο διάβολο, όπως τον αποκαλούσε στις κουβέντες του) και απογειώθηκε ψηλά στο ξάστερο εκείνη την ώρα ουρανό της Πατρίδος.


Είναι σίγουρο ότι η παρέα μας θα είναι κατά πολύ φτωχότερη πλέον, αφού ο φλογερός αυτός πατριώτης έχασε για πρώτη φορά στην ζωή του μια μάχη, αυτή με το θάνατο, που τον πολέμησε σθεναρά στα 81 του χρόνια από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι χθες.
Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε, καλόν Παράδεισο και πρόσεχε την Πατρίδα από άλλο μετερίζι πλέον. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, θα ζεις μέσα στις καρδιές μας για πάντα.
Αιωνία σου η μνήμη σεβαστέ μας Χρήστο Καραγεωργούδη, Ταξίαρχε εα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και μέσα από το αγαπημένο του makpress.
ΥΓ. Σε λίγες ημέρες θα δημοσιεύσω μια δική του ιστορία, που συγκλονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου