Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η γελοία Κύπρια δημοσιογράφος και η μούφα για τις "Ελληνίδες που εκδίδονται για 2 ευρώ" κι άλλες τρίχες


H Ανθή Καpασάββα μισεί παθολογικά την Ελλάδα. Δεν μας νοιάζει ο λόγος, όλοι σας θα γνωρίσατε κάποια "γεροντοκόρη", που της φταίνε όλα, κάποια άσχημη γυναίκα που μισεί τον κόσμο, επειδή ...
όλα τα αγόρια την έπεφταν στις φίλες της κι απ' αυτή ζητούσαν να κρατάει τσίλιες, ...τέλος πάντων υπάρχουν χιλιάδες λόγοι, για να γίνει κάποιος "στριμμένο άντερο" κι αν του δοθεί η ευκαιρία να ξεράσει λίγη απ΄τη χολή που έχει μαζεμένη.

Η συντάκτρια λοιπόν, Βρετανικών και Αμερικανικών εφημερίδων, έγραψε για τη δήθεν μελέτη ενός καθηγητή και διάνθισε το κείμενό της με ένα σωρό δικές της μπούρδες, σε σημείο τέτοιο που ανάγκασε τον καθηγητή να προβεί σε οργισμένη διάψευση.

κανένας εθελοντής;

Το ψυχολογικό υπόβαθρο το καταλαβαίνετε όλοι: είναι η κακάσχημη της παρέας που μένει ανύπαντρη, μένει σπίτι με τη μάνα της και βλέπει στην τηλεόραση μια παντρεμένη ευτυχισμένη συμμαθήτριά της, σε ένα τηλεπαιχνίδι ας πούμε. Τι λένε και οι δυό για να μειώσουν την αίσθηση του γεγονότος ότι η άσχημη κόρη είναι απλά ανεπιθύμητη; "Είδες καλέ; Κοίτα την πουτάνα πώς ντύθηκε! Ε βέβαια, οι πουτάνες βρίσκουν γαμπρό".

Αυτό δεν κάνουν όλες όσες έχουν μαζεμένη χολή μέσα τους; Εξωτερικεύουν αυτό που στην ουσία πάντα ήθελαν να φωνάξουν : "όλοι οι Ελληνίδες είναι πουτάνες (για αυτό βρίσκουν εραστές, ενώ εγώ ...ξεροσφύρι").

Για όσους ξεχνούν γρήγορα, η συγκεκριμένη δημοσιογράφος, της οποίας ΟΛΑ τα άρθρα που έχει γράψει στη ζωή της ξεχειλίζουν από υστερικό κόμπλεξ για τους Έλληνες, έκανε κι αυτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου