Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Κλείνουν το αρχαιολογικό τμήμα του Μετρό Θεσσαλονίκης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
30/11/2015

Τελικά πρώτα θα έχουμε απολύσεις και μετά λύσεις στα προβλήματα του έργου. Το τέλος Νοεμβρίου ήρθε και η μοναδική λύση που υπάρχει στο έργο είναι αυτή της λύσης των συμβάσεων. Για άλλη μια φορά, η πρώτη φορά αριστερά έκανε το θαύμα της. Ανέχεται το παιχνίδι του εργολάβου σε προφανή συνεννόηση με την Αττικό Μετρό και κλείνουν το αρχαιολογικό τμήμα του έργου και μάλιστα χωρίς καν να πληρώσει τις νόμιμες αποζημιώσεις, χρησιμοποιώντας νομικίστικες ακροβασίες.
Τα όμορφά λόγια φτάνουν. Μόνο μια λέξη ανήκει σε όλους όσους εμπλέκονται με το έργο ΝΤΡΟΠΗ. Ντροπή για την Αττικό Μετρό. Ντροπή για την κατάντια του έργου, Ντροπή για την κυβέρνηση που ανέχεται αυτές τις πολιτικές, που αποδέχεται τους εκβιασμούς του εργολάβου, Ντροπή για τον εργολάβο που εκβιάζει κοινωνία και πολίτες, Ντροπή για το Υπουργείο Πολιτισμού, που ανέχεται αυτή την κατάσταση για όσους εργάζονται γι’ αυτό.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Για το λόγο αυτό, προκηρύσσουμε στάση εργασίας, σήμερα 30/11/2015 από 13:30 – 15:30 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα Βενιζέλου, στις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου