Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Απίστευτη ειρωνεία Τσίπρα στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς !

Τους μεταχειρίζεται σαν ηλίθιους καρπαζοεισπράχτορες και κάθονται και συζητούν μαζί του!
Τους ζήτησε να υπογράψουν κοινό ανακοινωθέν, ότι ...
"δεν δέχονται μείωση των συντάξεων" ! Επειδή ξέρει ότι θα μειώσει τις συντάξεις, ψάχνει μαλάκες να τους βάλει στο κάδρο, με το πρόσχημα της "ενίσχυσης της διαπραγματευτικής μας θέσης". Όπως έκανε με το λαό, που του ζήτησε να πει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για να ενισχύσει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας και ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το έκανε την επόμενη μέρα ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ !
Κι οι άλλοι τον ακούγανε, αντί να του πουν "ε, μην τις μειώνεις ρε Αλέξη, εμάς γιατί μας το λες, εσύ κυβερνάς" !
Δεν έχει όρια το θράσος του Πρωθυπουργού, θράσος που ενισχύει το γεγονός, ότι ποτέ η χώρα δεν είχε τόσο γελοία αντιπολίτευση.

Β.Π.

Η ΕΙΔΗΣΗ:

Την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος για μη μείωση των συντάξεων πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, που είναι σε εξέλιξη.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη η χώρα να ενισχυθεί διαπραγματευτικά, προκειμένου να μη μειωθούν οι συντάξεις.
Η πρότασή του αυτή ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσέκρουσε στην άρνηση του προέδρου της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκη, ο οποίος επίσης εξέφρασε την αντίθεσή του για τη δημιουργία hot spots στα νησιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ψάχνει για μαλάκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου