Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο "βασιλιάς των Deck's" DJ Τάσος Μητακίδης, υποψήφιος με τον Λεβέντη

Ο γνωστός DJ και π.ραδιοφωνικός παραγωγός στον 89 FM RAINBOW Τάσος Μητακίδης, γράφει:
Η πατρίδα μας εξακολουθεί να βιώνει σήμερα μετά από μια σειρά επιζήμιων πολιτικών παρεμβάσεων την εθνική αποτυχία η οποία έχει επηρεάσει τις ζωές και την καθημερινότητα όλων μας, ...
ανατρέποντας όλα εκείνα που συνέθεταν το κοινωνικό και πολιτικό μωσαϊκό ολόκληρης της χώρας όπως το ξέραμε μετά την μεταπολίτευση. Το πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο που ζούμε σε συνδυασμό και με την διεθνή μας ταπείνωση είναι το αποτέλεσμα πολύχρονων πολιτικών επιλογών που καλλιεργήθηκαν στην Ελλάδα από τα μεγάλα κοινοβουλευτικά κόμματα και από συγκεκριμένους κύκλους συμφερόντων.
Σήμερα, σε μία ιδιαζόντως κρίσιμη ιστορική στιγμή για το μέλλον της χώρας και την επιβίωση του λαού βρισκόμαστε αντιμέτωποι λοιπόν με μια δραματική κατάσταση, για την οποία η κύρια ευθύνη βρίσκεται στο εγχώριο πολιτικό βίο της χώρας. Ως εκ τούτου εμείς, έχουμε το ιστορικό χρέος να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε οτιδήποτε καταδικάζει το μέλλον των ελλήνων στην αβεβαιότητα και την ταπείνωση. Η Ελλάδα μας, για να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της και να προχωρήσει μπροστά, πρέπει να ανακτήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη της στην δημοκρατία, στην εθνική ενότητα, στα ατομικά δικαιώματα και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της. Αυτό θα το καταφέρουμε πρωτίστως αν αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες αντιμετωπίζουν τους θεσμούς.
Σήμερα υπάρχει όσο ποτέ η ανάγκη για νέους ανθρώπους στον πολιτικό στίβο, για μια νέα αισιόδοξη αρχή με μοναδική αφετηρία την ειλικρίνεια και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Μακριά από τους πολιτικάντηδες και τους επαγγελματίες πολιτικούς που ακόμη και σήμερα λαϊκίζουν υποτάσσοντας ακόμη και το εθνικό συμφέρον στις κομματικές ή και προσωπικές τους σκοπιμότητες. Μακριά απ αυτούς που ανάγκασαν την πλειονότητα της κοινωνίας να χάσει κάθε εμπιστοσύνη στην πολιτική και τους πολιτικούς. Μακριά απ αυτούς που έστησαν το κομματικό κράτος και εκμεταλλεύτηκαν για χρόνια τον έλληνα φορολογούμενο. Με δεδομένη τη βαθιά πολύπλευρη κρίση και την απουσία μιας ουσιαστικής εθνικής συνεννόησης από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, είναι αναγκαία η δρομολόγηση γενναίων πολιτικών αποφάσεων που θα μας βγάλουν από τα σημερινά αδιέξοδα κα τις συμπληγάδες της χρεοκοπίας και της υποδούλωσης. Αποφάσεις που μπορούν να προέλθουν μόνο από μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη χωρίς, κλισέ τσιτάτα, μεγαλοστομίες, στείρα ιδεολογήματα, φαύλες υποσχέσεις, κάλπικα διλλήματα και κομματικά κατεστημένα. Οι δύσκολες αυτές ώρες απαιτούν σοβαρότητα και ευθύνη.

Φίλες και φίλοι Δηλώνω παρών στη προσπάθεια του Βασίλη Λεβέντη και στην Ένωση Κεντρώων συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της Α΄ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης προσκαλώντας σας όλους μαζί μας για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Φιλικά
Τάσος Μητακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου