Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ψιτ ..Νεοδημοκράτη, λίγα λόγια για την απόσπαση της Μπέτυς Μπαζιάνα Τσίπρα (φυσικά ΚΑΙ αυτή πληρώνεται από το δημόσιο)

Την είδηση την ξέρετε. Η σύζυγος του παπατζή Τσίπρα, που είναι δασκάλα, φυσικά και δεν διδάσκει σε σχολείο (αλλά και δεν απαρνιέται το μισθό του δημοσίου!) και φυσιολογικά....
πήρε απόσπαση, όπως όλοι οι εκλεκτοί της ελίτ που μας κυβερνά (έλα ρε φίλε με την αριστερά και τη δεξιά, αυτά είναι για ηλίθιους, δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά, υπάρχουν τα τζάκια και ο λαουτζίκος. Και ο Τσίπρας είναι αναντάμ-παπαντάμ "τζάκι", πάμπλουτος, αριστοκράτης.)
Και φυσικά πήρε απόσπαση σε μια πολύ βολική υπηρεσία, στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο δηλαδή, όπου προφανώς δεν κάνει τίποτε, αν πηγαίνει ποτέ. 

Το θέμα όμως είναι, ότι, βλέπω ότι χαίρονται οι Νεοδημοκράτες με την αποκάλυψη !
Να τους ξαναφέρω στα ίσια τους, λέγοντας ότι ΚΑΙ με ΝΔ στην κυβέρνηση, η Μπαζιάνα θα έπαιρνε την ίδια ακριβώς απόσπαση ! Και του χρόνου, αν Πρωθυπουργός είναι ο Μεϊμαράκης, πάλι θα πάρει την ίδια απόσπαση ! Τα "τζάκια" τα βρίσκουν μεταξύ τους κορόιδαααααααα.

Διαφωνεί κανείς;

Φώτης Μακρίδης

Η ΕΙΔΗΣΗ:

"Μπορεί η… πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση να ολοκλήρωσε τον κύκλο της και να προετοιμάζεται διασπασμένη για τις επερχόμενες εκλογές, όμως ακόμα και στο παρά ένα απέδειξε ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους προηγούμενους. Αναφερόμαστε φυσικά στη σύντροφο του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα,η οποία, ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή δασκάλα Πληροφορικής δημοτικού...σχολείου, αποσπάται για ακόμη μία χρονιά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Μόλις μία μέρα πριν από την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε υποβάλει ήδη την παραίτησή του, ο τέως –πλέον- αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, ελάχιστες ώρες προτού αποχωρήσει από τη θέση του, φρόντισε να υπογράψει τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών Π.Ε. στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για το επόμενο σχολικό έτος. Και, ως εκ θαύματος, στις δύο λίστες με τους συνολικά 82 καθηγητές περιλαμβάνεται και η κυρία Μπαζιάνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου