Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Κασσελάκης

 Στέφανε, να σου πω ένα μυστικό; Ηρθες με λάμψη, με αέρα και αυτοπεποίθηση και σάρωσες όταν σε ψήφισε ο κόσμος. Αλλά μέσα σε δεινόσαυρους σαν τον Σπίρτζη, τον... Ραγκούση, τη Γεροβασίλη, τι δουλειά είχες βρε αγόρι μου; Δεν πιάνουν στην Ελλάδα αυτά τα αμερικάνικα. Εδώ μετράει ένα μόνο πράγμα : να είσαι κωλοτούμπας και λαμόγιο. Αμα κάνεις κωλοτούμπα και πας στη ΝΔ ξεγελώντας τον Μητσοτάκη, σε δυό μήνες θα τον ρίξεις ! Και σε εκλογές από τη βάση, παρά το γεγονός ότι είσαι τελείως άμπαλος μωρ΄αδερφάκι μου, οι νεοδημοκράτες θα σου δώσουν 80%. Οι ντεμέκ δεξιοί είναι αυτοί που γουστάρουν αμερικανιές, χλίδα, succes story, gay ζευγάρια με σκυλάκια κ.λπ. Στους μουντρούχους τους Ζέους, που ονειρεύονται Μελιγαλάδες και γουναράδικα, τι δουλειά έχεις ;
Αμ το άλλο; 
Εμπιστεύτηκες τον Τσίπρα! Τον Τσίπρα ρε φίλε; Τον αρχηγό της κωλοτούμπας, που πουλάει και τη μάνα του για ντόλτσε βίτα, απολαύσεις, καπιταλιστικά γούστα, πούρα, κότερα κι άλλα απωθημένα κάθε Ζέου; Ο Αλέξης έχει μόνο ένα στόχο στη ζωή: την καλοπέραση. Και αριστερός γίνεται και δεξιός και ναζί και Στάλιν, ό,τι πουλάει, αρκεί να περνάει ξεκούραστα και να απολαμβάνει τις χάρες του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού.

Φιλικά
Φώτης Μακρίδης.
(makpress.blog@gmail.com)

υ.γ. άμα πληρώνεις, θα σου πω πολλά μυστικά της ελληνικής αριστεράς (ένα θα σου πω μόνο: ήμουν στο ιδρυτικό συνέδριο αυτών των απατεώνων, που χειροκροτούσαν επί μισή ώρα τον Τσίπρα, όταν είπε ότι η πρώτη του κίνηση ως Πρωθυπουργός θα είναι να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη!!! Για να καταλάβεις για πόσο πολιτικούς απατεώνες και σούργελα μιλάμε! Ούτε ο Αντρέας ο παπατζής, που πουλούσε "απομάκρυνση των βάσεων του θανάτου", δεν τόλμησε να πει ότι θα αναγνωρίσει την Παλαιστίνη, δηλαδή θα τον σκίσουν μετά οι εβραίοι. Ο Τσίπρας τόλμησε να πουλήσει όμως, αυτό το παραμύθι!!! Κι εσύ περίμενες να μην πουλήσει εσένα;)
.............................

Σε θρίλερ εξελίσσεται η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κρατά κλειστά προς το παρόν τα χαρτιά του μετά την μομφή, που οδήγησε στην καθαίρεσή του.

Νωρίτερα σήμερα, ωστόσο, κύκλοι του στενού περιβάλλοντος του Στ. Κασσελάκη διέψευσαν στη «Ν» τα περί «φυγής» από την πολιτική σκηνή. Πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας εμφάνιζαν τον Στέφανο Κασσελάκη έτοιμο να οδηγηθεί στην απόφαση όχι μόνο να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στην επικείμενη εσωκομματική διαδικασία εκλογής νέου προέδρου αλλά και να σκέπτεται την αποχώρησή του από την πολιτική, όντας βαθιά απογοητευμένος από τις εσωκομματικές «μαχαιριές» και από συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων, όπως αυτές του Παύλου Πολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου