Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Η Pfizer βγάζει εμβόλιο για να καταπολεμήσει τις παρενέργειες του εμβολίου;

 Έτσι λέει η Ιταλική ιστοσελίδα ....https://www.laverita.info/pfizer-vaccino-cura-effetti-vaccino-2658619278.html


Είναι αλήθεια; 

Περίπου. Πάντως δεν είναι συνωμοσιολογία. 

Το δημοσίευμα (που είναι συνδρομητικό) αναπαράγει η https://pickline.it/2022/11/11/da-pfizer-un-vaccino-che-cura-gli-effetti-del-vaccino-anti-covid/ που λέει ότι η εταιρεία του Θεού, κάνει κλινικές δοκιμές για ένα εμβόλιο κατά της RSV. Τι είναι RSV;

RSV είναι η καινούρια λέξη που μπήκε στη ζωή μας. Πολύ συχνά μας φοβίζουν ότι φέτος θα έχουμε "κοκτέηλ ιών". Δηλαδή θα κολλάμε ταυτόχρονα κορωνοϊό, γρίπη και RSV.

Τι είναι ο ιος RSV

Ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (Respiratory Syncytial Virus, RSV) προκαλεί λοιμώξεις των αναπνευστικών οδών σε ασθενείς όλων των ηλικιών. Ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός, αποτελεί την κύρια αιτία των λοιμώξεων του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος κατά τη διάρκεια της βρεφικής και παιδικής ηλικίας.

Ο ιός έχει παγκόσμια εξάπλωση και προκαλεί κυρίως επιδημική λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος σε βρέφη και μικρά παιδιά. Ο ιός είναι εξαιρετικά μεταδοτικός και περισσότερο από το 50% όλων των παιδιών έως την ηλικία του ενός έτους έχουν ήδη εκτεθεί στον ιό και σχεδόν όλα τα παιδιά έχουν μολυνθεί από τον ιό μέχρι την ηλικία των 2-3 ετών.

Ο RSV προσβάλλει τα επιθηλιακά κύτταρα του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και οδηγεί στη δημιουργία χαρακτηριστικών μεγάλων συγκυτίων (συνένωση δηλαδή πολλών κυττάρων).

Τι ακριβώς κάνει η Pfizer

Η εταιρεία του Θεού, λοιπόν, ετοιμάζει εμβόλιο για τον RSV. ΄Μόνο που (σύμφωνα με το δημοσίευμα),  "η συγκυτιακή λοίμωξη για την οποία παρασκευάζεται εμβόλιο συγκαταλέγεται στα ύποπτα συμπτώματα του εμβολίου κατά του Covid".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου