Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Πλεύρης: Από 1-1-2023 επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, αλλά θα τους ταράξουμε στα καψώνια

Όπως τόνισε στο MEGA ο υπουργός Υγείας, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα ....επιστρέψουν στην εργασία τους από την 1η Ιανουρίου 2023, σύμφωνα με όσα αποφάσισε το ΣτΕ.

«Με βάση την απόφαση του ΣτΕ, που επανεξέτασε το μέτρο, έκρινε ότι η παράταση του μέτρου υπερβαίνει την αρχή της αναλογικότητας. Ήδη έχουμε λάβει την απόφαση για να δούμε πώς θα εφαρμοστεί η απόφαση. Θα εφαρμοστεί, παρόλο που θεωρώ ότι είναι μία επικίνδυνη απόφαση για τη δημόσια υγεία. Το μέτρο θα εφαρμοστεί αφού λάβουμε όλα τα μέτρα ώστε να υπάρχει ένα αυστηρό πρωτόκολλο για την προστασία της δημόσιας υγείας», δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης.


...
Προφανώς , το αυστηρό πρωτόκολλο, θα είναι ....πολλά rapid και pcr test για να γονατίσουν οικονομικά οι ανεμβολίαστοι γιατροί. Δεν μπορεί να χωνέψει το σύστημα ότι αντιστάθηκαν, ούτε να παραδεχθεί ότι οι ασθενείς δεν κινδυνεύουν περισσότερο από μια ανεμβολίαστη νοσοκόμα, αφού όλοι κολλάνε και μεταδίδουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Όλες οι θεωρίες περί ανοσίας καταρρίφθηκαν, όλες οι μπούρδες ότι αν εμβολιαστείς δεν κολλάς τους άλλους, έγιναν σκόνη. Μεταξύ μας κολλάμε οι εμβολιασμένοι , μεταξύ μας αρρωσταίνουμε, υπάρχουν χωριά που όλοι είναι εμβολιασμένοι και νοσούν αβέρτα από covid. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος πλέον, που να πιστεύει ότι δεν θα κολλήσει επειδή είναι εμβολιασμένος. Όλοι πλέον έχουμε δει τετραπλοεμβολιασμένους να αρρωσταίνουν βαριά, ακριβώς όπως οι ανεμβολίαστοι. Κατανοούμε την πίεση που ασκούν στους πολιτικούς οι πανίσχυρες big pharma, ιδιοκτησίας του Θεού, αλλά και η μπουρδολογία έχει τα όρια της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου