Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Είναι κι αυτό μια άποψη ...

Λίγες πληροφορίες για όσους δεν γνωρίζουν.
Οι υποχρεωτικές, εξαναγκαστικες ιατρικές πράξεις (Π.χ. εμβολιασμοί, κλπ) είτε με.... την απειλή ποινής, είτε με το πιστόλι στο κρόταφο, είτε με δέσιμο στη καρέκλα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ προωθήθηκαν αρχικά από πολιτικούς ή γενικά την εκάστοτε εξουσία.
Οι υποχρεωτικές, εξαναγκαστικες ιατρικές πράξεις, ΑΝΕΚΑΘΕΝ προωθήθηκαν αρχικά, από "ιατρούς" και ανέκαθεν οι βασικοί λόγοι που τους προωθούσαν ήταν ....
1ον ... προσωπικό κέρδος
2ον ... δογματισμός (όπως δογματικά θεωρούσαν για αιώνες πως η αφαίμαξη θεραπεύει τα πάντα)
3ον ... υπερφίαλη αλαζονική νοοτροπία και παντελής έλλειψη σεβασμού στον ΑΝΘΡΩΠΟ.
4ον .... πατερναλισμος
5ον .... λόγω της αρρωστημένη αντίληψης (που την βλέπουμε ακόμα και σήμερα) πως ανήκουν σε κάποια "Υψηλή Κοινωνία" και έχουν ένα "θεϊκό"δικαίωμα επιβολής στην πλέμπα.
6ον .... επειδή ουδέποτε κατανόησαν τι σημαίνει ΙΑΤΡΙΚΗ και επιπρόσθετα επειδή ακόμα και σήμερα δεν κατανοούν καν τι πραγματικά σημαίνει ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΣΥΣΤΗΜΑ και ΑΝΟΣΙΑ
7ον ... υποσυνείδητη "ανάγκη" να επιβάλουν την "εξουσία" τους σε κάθε άνθρωπο.
Και ανέκαθεν τα προσχήματα τους ήταν επιστημονικά ΨΕΥΔΗ, παραπλανητική επιστήμη, ευχολόγια παντογνωσιας λόγω πλήρης άγνοιας και στατιστική εξαπάτηση κατ' ελάχιστο.
Τα άνωθεν "προβλήματα" που κατατάσσονται στη κατηγορία μιας "ιατρικής ανηθικότητας" ουδέποτε προσπάθησε να τα εξαλείψει η "Ιατρική" και δεν νομίζω ότι αμφιβάλλει κανένας για το τεράστιο εύρος αυτής της "ανηθικότητας" και το τέρας του φασισμού που αυτή έχει δημιουργήσει.
Η πραγματική ιατρική που έχει την ικανότητα πραγματικά να βοηθήσει και να σώσει ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τα άνωθεν και δυστυχώς πλέον αυτή η ΥΓΙΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ οδεύει προς εξαφάνιση.
Ο δε, συστηματικός στιγματισμός ανθρώπων που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν (για οποιοδήποτε λόγο και οποιοδήποτε εμβόλιο) ως "επικίνδυνους" ως "απειλή" ως "ψεκασμένους" ως "αρνητές της επιστήμης", ως "αντικοινωνικους", ως "εχθρούς", ως "τρελούς", ως "ηλίθιους"; ως "ανεύθυνους", ως "εγωπαθεις" κλπ, πάει πίσω 2 αιώνες και θα τα βρείτε όλα γραμμένα σε μια αρρωστημένη εμβολιο-βιβλιογραφια "ιατρών" που δεν έχουν καμία σχέση με την Ιατρική, ενώ ταυτόχρονα ανέκαθεν θεωρούσαν και ακόμα θεωρούν πως έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι γουστάρουν στα σώματα και στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Ο λεγόμενος Μεγκελισμος υφίσταται στην δήθεν "ιατρική" αιώνες πριν γεννηθεί ο Μένγκελε.
Ο στιγματισμός έστω και ΕΝΟΣ ανθρώπου αν και έχει καταδικαστεί από τον "πολιτισμό" μας, γίνεται απόλυτα αποδεκτός όσον αφορά αυτά τα "προϊόντα" και αυτή η παράνοια χρήζει ψυχιατρικής έρευνας, την ίδια στιγμή που μας ζαλίζουν 24/7 με τις "ιδιαιτερότητες"
Τα εμβόλια και ο εμβολιασμός ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με την ΥΓΕΙΑ και την ΙΑΤΡΙΚΗ και πολυ περισσότερο με την ευρεία έννοια του πολιτισμένου κόσμου, ουδέποτε είχαν και ουδέποτε θα έχουν.
Σε απλά ελληνικά. Αν δεν μπορέσετε να καταλάβετε τα άνωθεν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τι εστί στη πραγματικότητα ο "εμβολιασμός" και τι είναι στη πραγματικότητα τα "εμβόλια" και γιατί σήμερα έχουν επικρατήσει ολοκληρωτικά καθεστώτα παγκοσμίως με μια άβουλη, αδαή και αφελή μάζα να τα επικροτεί παθιασμένα.
Από Vasileios Syranastasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου