Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Τροχαίο στην Καμάρα :Τα παραμύθια των δικηγόρων συνεχίζονται

Στο φοβερό τροχαίο που ένας 26χρονος Αλβανός, που είχε καταδικαστεί για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (αλλά δεν απελάθηκε, αντίθετα οδηγούσε χρόνια χωρίς άδεια παραμονής και χωρίς δίπλωμα!!!) και πάτησε μια 21χρονη φοιτήτρια, εμπλέκεται και... η 19χρονη συνοδηγός του. 
Η οποία, αντί να τον συμβουλέψει να παραδοθεί, πήγε μαζί του εκείνο το βράδυ σε ...ξενοδοχείο στο Ωραιόκαστρο! Ο δικηγόρος της (γιατί παίζουν τα κανάλια κάθε εξωφρενική υπερασπιστική παπάρα;), γνωρίζοντας ότι οι δικαστές θα τη ρωτήσουν "γιατί δεν ζήτησες από τον 26χρονο να κατέβεις; γιατί δεν πήγες να ενημερώσεις τις αρχές;", πρόλαβε και είπε ότι "τον φοβόταν" ! Μετά μας είπε ο δικεόρος ότι "δεν γνωρίζονταν καλά, δεν τον ήξερε" (για να ελαφρύνει τη θέση της). Αντί να πάρει όμως η 19χρονη τους γονείς της να πάνε να τη μαζέψουν, πήγε και κοιμήθηκε με τον Αλβανό στο ξενοδοχείο! Και μάλιστα ...στο Ωραιόκαστρο! Ρε δικηγόροι, δεν μας παρατάτε;

 

Ο φόβος που αισθάνθηκε, μήπως ο 26χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ, ο οποίος χτύπησε σε τροχαίο δυστύχημα και εγκατέλειψε την 21χρονη κοπέλα μπροστά από την Καμάρα, της κάνει κάποιο κακό, παρά το γεγονός ότι σε κανένα σημείο ο 26χρονος δεν ήταν απειλητικός απέναντί της, ήταν η αιτία που η 19χρονη συνοδηγός τον ακολούθησε σε ξενοδοχείο του Ωραιοκάστρου.


Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι την επόμενη ημέρα το πρωί από το ξενοδοχείο η 19χρονη κατευθύνθηκε στο σπίτι της με ταξί, στη συνέχεια πήγε στην εργασία της και αφού σχόλασε, παρουσιάστηκε από μόνη της στο Αστυνομικό Τμήμα για το συμβάν, υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε πόσο σοβαρή είναι η εμπλοκή της στο τραγικό περιστατικό.Τα παραπάνω ανέφερε στο ethnos.gr ο δικηγόρος της 19χρονης, Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος σημείωσε ότι αμέσως μετά το δυστύχημα και αφού το μοιραίο ΙΧ έστριψε από την οδό Εγνατία στην οδό Ιασωνίδου, η κοπέλα άρχισε να φωνάζει στον 26χρονο οδηγό ότι πρέπει να σταματήσει και να γυρίσουν πίσω, για να δουν τι έπαθε η γυναίκα που χτύπησαν. Μάλιστα, ο κ. Σαρρής αναφέρει ότι η εντολέας του επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα και να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά τη συγκράτησε ο 26χρονος οδηγός.
Δε γνώριζε καλά τον 26χρονοΣύμφωνα με τον κ. Σαρρή, η 19χρονη εντολέας του δούλευε σε καφέ της Τούμπας, όπου είχε γνωρίσει τον 26χρονο ως πελάτη του καταστήματος. «Γνώριζε μόνο το μικρό του όνομα και τίποτα παραπάνω γι’ αυτόν. Τον 26χρονο συμπαθούσαν σχεδόν όλοι στο κατάστημα, όπου δούλευε η εντολέας μου», λέει ο δικηγόρος της 19χρονης συνοδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου