Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Απολύτως ρατσιστική η τιμωρία Τσιάρτα με τον "αντιρατσιστικό" νόμο

Φασιστικό παραλήρημα της "δικαιοσύνης": "δέχομαι ως φυσιολογικά ζευγάρια μόνο τα ετεροφυλικά", έγραψε ο διεθνής ποδοσφαιριστής και "έφαγε" 10 μήνες φυλακή!!!!!!!
O Φαήλος Κρανιδιώτης, ανήρτησε τη δημόσια τοποθέτηση στελέχους της Εθνικής Δημιουργίας, που γράφει:

Θεωρώ τον Αντιρατσιστικό νόμο απολύτως Ρατσιστικό. Πολλοί από όσους εκφράζουμε ελεύθερα κατά καιρούς την άποψη μας, έχουμε δεχθεί τιμωρίες από το Facebook για δημόσια υποκίνηση βίας και εκφράσεις μίσους, ενώ δεχόμαστε συχνά απειλές εξαιρετικά επιθετικές σε σχόλια και στο ινμποξ. Προσωπικά. Όχι γενικά και αόριστα. Σε προσωπικό επίπεδο.
Έχουν συκοφαντηθεί άνθρωποι, έχουν εξυβριστεί, έχουν χαρακτηριστεί με τις χειρότερες εκφράσεις, που έχουν μείνει ανεξήτηλες στο διαδίκτυο, όπως το απόλυτο ψέμα «Ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την Μπαλλού», ενώ υπάρχει ξεκάθαρο βίντεο που τραβούν και σέρνουν τον Θάνο Τζήμερο οι τραμπούκοι του ΚΚΕ, και ο ρατσιστικός νόμος καταδικάζει τον Βασίλη Τσιάρτα σε 10 μήνες φυλάκιση και 5000€ γιατί σε ανάρτησή του το 2017 είπε ότι δέχεται ως φυσιολογικά ζευγάρια μόνο τα ετεροφυλικά.
Ε, καί; Απείλησε κανέναν; Υποκίνησε κανέναν σε βίαιη πράξη; Εξύβρισε, συκοφάντησε κάποιον;
Όχι.
Είπε την άποψή του.
Αυτός ο νόμος είναι εκφοβισμός και λογοκρισία.
Και μπορεί να χαίρεται και να γιορτάζει σήμερα όλη η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά αυτός ο νόμος κάποια στιγμή θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον της.
Διότι με καθεστωτικούς νόμους, λογοκρισία και νομικό εκφοβισμό δεν αποκτάς σεβασμό και ίσα δικαιώματα. Δεν αποκτάς την αποδοχή της κοινωνίας. Το αντίθετο. Η κοινωνία απομακρύνεται για να μη μπλέξει. Διότι αν υπάρχει μια πιθανότητα να μπλέξω για τον τρόπο που μιλάω ή τον τρόπο που κοιτάω, προτιμώ να μην έχω καμία επαφή.
Με άθλιους νόμους που διαχωρίζουν την κοινωνία σε ομάδες, δεν πετυχαίνεις κοινωνική συνοχή.
Αυτός είναι κατακερματισμός της κοινωνίας.
Ασφαλώς #με_τον_Τσιάρτα.
Δεν άξιζε ούτε μια εύστοχη πάσα, ούτε ένα εύστοχο φάουλ σε αυτόν τον αχάριστο λαό. Άξιζε;
Λυπάμαι πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου